|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
||
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() Yazın öylesine başlayıp 2 günde bitirdiğim bir seri. Bildiğiniz beyzbolu unutun. Tam bir insan psikolojisi uzmanı olan Tokuchi'yi (resimlerdeki karizma karakterimiz) izledikçe duyduğunuz hayranlık katlanacak. Beyzbolun sadece top ve sopayla oynanmadığını gösteren mükemmel bir anime. Mutlaka izlenmesi gereken bir seri. Tokuchi'yi izlerken aklıma Death Note'daki Kira ve L arasındaki akıl oyunları aklıma geldi hep. Çevirileri [B2E] grubunun 720p'lik sunumlarına uygun yapacağım. Hızlı bir çeviri beklemeyin, elimde onca seri var daha. Yavaş yavaş ama sağlam adımlarla ilerleme taraftarıyım... ![]() Http Links HD Torrent SD Torrent... Son Düzenleme fudy tarafından 25-07-2010 17:49 de yapıldı. Sebep: Güncelleme... |
|
![]() |
|
|
|
#10 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Kolay gelsin Fudy, tek başına bir grup gibisin. :birnumara:
Senin hardsub için dediklerine şunu da ben eklemek isterim; yapılan bir fansub için kullanılan video günümüz şartlarında çok çabuk eskiyor (zaten fansub için en kaliteli rawı kullanmayı amaç edinen grup birkaç tane), zamanla kapanan gruplar veya çevirmenliği bırakan kişilerin emekleri tek bir videoya mahkum kalıyor, geçen süre zarfında çıkan bluray gibi sürümlerin yanında izlemeye değer bulunmuyor, tekrar bir çeviri ihtiyacı duyuluyor. Çevirenlerin, Türkçe olarak izlenmesini sağlamak için yaptığı çeviriyi uzun vadede herkesin rahatlıkla kullanabilmesini düşünmesi daha güzel. Not: Fansuba kesinlikle karşı değilim, kalite ön planda tutulan her çalışmayı özellikle takip ederim, ama altyazının da ayrıca vermesinden tarafım. |
![]() |
|
|
|
#11 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Yeni çalışmanda kolaylıklar. :birnumara:Merak ettğim indirdiğim ama sonraya bıraktığım seriydi.Gözüken o ki senin çevirlerinden seyredeceğiz.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
|
|
#12 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Mekan: Zonguldak
Favori Anime: Rurouni Kenshin, Eyeshield 21, Tengen Toppa Gurren Lagann, Code Geass.
Favori Manga: Eyeshield 21, Ga-rei, Air Gear.
|
Merakla bekliyorum, ingilizce izleyip bitirmiştim. Favori serilerimden... Çok çok güzel bir anime
Beyzbolu sevdirdi bana Kolay gelsin çevirilerinde.
|
|
#13 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas
|
şu sıra en çok merak ettiğim spor animeleri hep beyzbolla ilgili biri ookiku furikabutte diğeride one outs. one out çevrilmesine çok sevindim darısı ookiku furikabuttenin başına
kolay gelsin :birnumara:
|
|
|
|
#14 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Anime çok ilgimi çekti, zaten spor animelerini de severim. Çevirilerini dört gözle bekliyoruz, çalışmalarında başarılar ;)
|
|
#15 |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Ookiku Furikabutte adlı seriyi ben de merak ediyorum doğrusu sera.:smile:Ana karaktere ve konuya bakınca çekiniyorum izlemeye. Vakit kaybı olur diye düşünüyorum biraz.
|
|
#16 |
|
Kıdemli Üye
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
|
ben ilk bölümünü izlemiştim çizimleri falan çok sıcak, sevimli animenin. spor animelerindeki tarzdan çok farklı o yüzden bana ilginç gelmişti bir de baya sevildi diye biliyorum işte puanları falanda iyi anime sitelerinde üstüne de spor animesi olunca, ilk bölümü bi izleyim bakalım ne çıkacak dedim, izledim sevdim de ama beyzbolla ilgili terimler çıkınca karşıma pek anlayamadığım için ilk bölümde bırakmak zorunda kaldım ne yazık ki. ama senin öyle bir derdin olmaz
o yüzden izlemeni öneririm
|
|
|
|
#17 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
Fudy, Oofuri benim izlediğim en iyi beyzbol animesi. Ne Major, ne One Outs, ne Cross Game; hiç biri tutamaz yerini Oofuri'nin (belki Major'ın ilk ve üçüncü sezonları tutabilir, bilemedim şimdi). Nasıl desem Oofuri için... Safkan beyzbol animesi, çizimleri müthiş, karakteri süper... İzlememen hata, bırak çeviri meviri her şeyi otur izle..
|
|
|
#18 |
|
Kıdemli Üye
|
o kadar iyi mi cidden :bekliyorum: devam edeyim o zaman anladığım kadarıyla artık :spit:
|
|
|
|
#19 |
|
Asistan Moderator
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
fudy yeni serin hayırlı olsun sende olmazsan spor serisi izleyemicez başarılar dilerim ben seriyi indirmeye başlıyorum hemen ağır ağır iner acelesi yok
![]() |
| Tanıtım Araçları | |
|
|