|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
||
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() Yazın öylesine başlayıp 2 günde bitirdiğim bir seri. Bildiğiniz beyzbolu unutun. Tam bir insan psikolojisi uzmanı olan Tokuchi'yi (resimlerdeki karizma karakterimiz) izledikçe duyduğunuz hayranlık katlanacak. Beyzbolun sadece top ve sopayla oynanmadığını gösteren mükemmel bir anime. Mutlaka izlenmesi gereken bir seri. Tokuchi'yi izlerken aklıma Death Note'daki Kira ve L arasındaki akıl oyunları aklıma geldi hep. Çevirileri [B2E] grubunun 720p'lik sunumlarına uygun yapacağım. Hızlı bir çeviri beklemeyin, elimde onca seri var daha. Yavaş yavaş ama sağlam adımlarla ilerleme taraftarıyım... ![]() Http Links HD Torrent SD Torrent... Son Düzenleme fudy tarafından 25-07-2010 17:49 de yapıldı. Sebep: Güncelleme... |
|
![]() |
|
|
|
#20 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 02-10-2009
|
“ Orjinal Gönderi : fudy_46
|
![]() |
|
|
|
#21 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
hayırlı olsun fudy... bende yazın izlemiştim bu seriyi, beyzboldan hiç anlamamama rağmen çok beğenmiştim... herkese izlemesini öneriyorum
Edit: hatta imzam da one outsdan... |
![]() |
|
|
|
#22 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Benim normalde spor animelerine kaşı pek ilgim olmamasına rağmen, bir zamanlar spartiate'in önerisi üzerine izlemişimdir. Gayet de güzeldir, önerilir.
|
|
|
|
#23 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: 3.Müzik Odası’ndan xD
Favori Anime: D.Gray-Man, PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, UraBoku,Gundam00,Ouran, Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, Bond(Z), KoukouDebut, BeastMaster, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Hayırlı olsun, bir spor animesi daha. Takipçinizim. Ana karakteri sevdim çok fena bakıyor (: Arada böyle la corda gibi müzik animeleri veya bunun gibi spor animeleri izlemek insana yarıyor. İzleyin (:
|
|
#24 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
.......
Son Düzenleme ozman tarafından 10-01-2010 15:32 de yapıldı. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 08-12-2009
|
“ Orjinal Gönderi : fudy_46
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
yeni proje hayırlı olsun konusu ilginc ama iyi bir anime olabilir lik bölümü izledikten sonra bu konuda kesin yorum yapabilirim ilk bölüm ne zaman gelir acaba
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
Fansub olayı sadece altyazıyı gömmekten ibaret değildir; karaokesi, encodingi vardır daha. Typesetting diye bilinen, Türkçe'de ekran yazıları olarak geçen olay da ayrı tabii. Bir hardsub(gömülü) fansub'ı ele alalım misal, 640x480 çözünürlükte, en basitinden XViD codecli bir fansubı izlerken hiç kimsenin bilgisayarı zorlanmaz; hatta 400p'lerin de pek zorlayacağını sanmam. Ancak karaokesini, typesettingini altyazıyla beraber vermek; çok kasar izleyenlerin bilgisayarını...
|
|
|
#28 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece
|
Karaokesiz, srt verilmesi ayrıca hoş ki fudy bunu yapıyor.
|
|
#29 |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
“ Orjinal Gönderi : Antares
|
![]() |
|
![]() |