Eski 10-12-2009, 11:33  
Super Moderator

fudy'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009
Arrow One Outs (20 / 25) [2008-2009]

TanıtımHiromichi Kojima, Japon Beyzbol Ligi Pasifik Kanadı takımlarından Lycaons'ın yıldız vurucusudur. İçinde bulunduğu bunalımdan kurtulmak için Japonya'nın güneyinde, Okinawa adında bir adaya idman yapmak için gider. Orada "One Out" adında beyzbol vasıtasıyla oynanan kumarın tartışmasız lideri olan ve 134 km/s hızda atış yapabilen Toua Tokuchi ile tanışır. Tokuchi, Kojima'yla girdiği bahsi kaybedince onun isteği üzerine takım arkadaşı olmak zorunda kalır. Ancak akıl almaz anlaşma şartları altında Lycaons başkanı ile sözleşme imzalar. Anlaşmaya göre; "atıcılık yaptığı sırada dışarı gönderdiği her oyuncu için 5 milyon yen (46 bin $) alacak, ancak verdiği her sayı içinse başkana 50 milyon yen (460 bin $) borçlanacaktır." (Kaynak: AniDB)

Yazın öylesine başlayıp 2 günde bitirdiğim bir seri. Bildiğiniz beyzbolu unutun. Tam bir insan psikolojisi uzmanı olan Tokuchi'yi (resimlerdeki karizma karakterimiz) izledikçe duyduğunuz hayranlık katlanacak. Beyzbolun sadece top ve sopayla oynanmadığını gösteren mükemmel bir anime. Mutlaka izlenmesi gereken bir seri. Tokuchi'yi izlerken aklıma Death Note'daki Kira ve L arasındaki akıl oyunları aklıma geldi hep.

Çevirileri [B2E] grubunun 720p'lik sunumlarına uygun yapacağım. Hızlı bir çeviri beklemeyin, elimde onca seri var daha. Yavaş yavaş ama sağlam adımlarla ilerleme taraftarıyım...

Http Links
HD Torrent
SD Torrent...

Son Düzenleme fudy tarafından 25-07-2010 17:49 de yapıldı. Sebep: Güncelleme...
Bayfudy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-12-2009, 17:05   #30
Kıdemli Üye

Antares'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
Standart İlgi: One Outs (2008)

“ Orjinal Gönderi : fudy_46 Mesajı Görüntüle

Adam seriyi önceden indirmiş elinde mevcut, sen fansub yapıyorsun ve diyorsun ki; "İzlemek istiyorsan benim fansubladığım bölümü indirmen lazım kardeşim".
Bunun karşısında diyorsun;
"Daha önceden indirmiştim elimde mevcut zaten seri. Sadece altyazıları verseniz olmaz mı?"
"Beni ilgilendirmez. Önceden indirmeseydin." veya daha nazik şekilde "Altyazıları ayrı vermiyoruz." gibi bir cevap alıyorsun ve yapacak bir şeyin kalmıyor. Bu noktadan sonra elinden bir şey gelmez çünkü.
Bu mesaja yorum olarak yazmıştım onu ben, hala da yazarken anladığım şeyin yanlış anladığımı sanmıyorum. Fansub; üstünde yapılan bütün çalışmalarıyla bütündür, bana kalırsa sadece bir kısmının sırf 100-200 mb indirmemek için talep edilmesi yanlış; tabii veren fansub gruplarına da vermeyenlerden farklı yaklaşmam.

1
) Internette turluyorsunuz
2) Şu anda AMT'desiniz
3) İmzamı okuyorsunuz
5) Dördüncü maddenin eksikliğini fark etmediniz
6) Dördüncü maddeyi kontrol ediyorsunuz
7) Şu anda gülümsüyorsunuz
BayAntares Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-12-2009, 19:26   #31
Super Moderator

fudy'ın Avatarı

“ Orjinal Gönderi : kalkan Mesajı Görüntüle

yeni proje hayırlı olsun konusu ilginc ama iyi bir anime olabilir lik bölümü izledikten sonra bu konuda kesin yorum yapabilirim ilk bölüm ne zaman gelir acaba
Çeviri durumu hakkında Divxplanet'te bulunan altyazı sayfasını inceleyebilirsiniz. Sürekli güncel tutmaya çalışacağım orada bulunan "Çeviri ilerleme durumu" kısmını. Umarım bir daha bu tür sorularla karşılaşmayız.:birnumara:
Bayfudy Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-12-2009, 15:26   #32
Yeni Üye

ersin_kiraz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 18-10-2009
Favori Anime: Black Lagoon
Favori Manga: Doubt

Yakın zamanda izlemiştim bu animeyi.Çokkk ama çokkk deli bir anime arkadaşlar.Tokuchi'nin yaptığı hamleler, yirmi adım ötesini düşünmesi, yaptığı öngörüler beni hayran bıraktırmıştır.Anime hakkındaki tek kötü eleştirim hikayenin sadece beyzbol sahasıyla sınırlı kalması.İzlemeyen bütün arkadaşlar muhakkak izlesin.Yoksa çok şey kaçırırsınız.
Bayersin_kiraz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-12-2009, 20:24   #33
Super Moderator

fudy'ın Avatarı

İlk bölüm eklenmiştir. İyi seyirler...
Bayfudy Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-12-2009, 20:26   #34
Asistan

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece

Teşekkürler fudy. Ya dayanamayıp başlayacağım yada biraz birikmesini bekleyeceğim :haha:

BaybLue-Dragon Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-12-2009, 20:41   #35
Super Moderator

lantis'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas
Üye değerlendirmeleri
Çeviri Kalitesi
100%100%100%
10
Genel
100%100%100%
10
Average 100%

ellerine sağlık fudy bunuda indirmeye başlayayım hemen daha prince of tennis inmedi ama bunuda başlatayım beraber insinler sayende bol bol spor animesi izleyeceğim

Baylantis Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-12-2009, 21:05   #36
Asistan Moderator

sakura hime'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket

ilk bölüm için teşekkürler tüm seriyi torentten indiriyorum biter bitmez başlıcam indirecek arkadaşlar için torenti çok hızlı iniyor haberiniz olsun
Eski 18-12-2009, 22:48   #37
Administrator

bedifeci'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto

Birinci bölüm gelmiş, emeklerin için teşekkürler.:birnumara:
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.
Bay bedifeci şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-12-2009, 00:07   #38
Katılımcı Üye

blackgod'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-10-2009
Favori Anime: One piece, Bakemonogatari..
Favori Manga: one piece, beelzebub..
Üye değerlendirmeleri
Çeviri Kalitesi
100%100%100%
10
Genel
100%100%100%
10
Average 100%

ilk bölüm için sağol
Bayblackgod Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-12-2009, 14:51   #39
Kıdemli Üye

sera myu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas

ya ben indiremedim bunu torrentten farklı adreslerdeki linkleride kullanmama rağmen rapid linki falan varmı bildiğiniz
teşekkürler fudy bu arada

sera myu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 16:15.