|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
||
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() Yazın öylesine başlayıp 2 günde bitirdiğim bir seri. Bildiğiniz beyzbolu unutun. Tam bir insan psikolojisi uzmanı olan Tokuchi'yi (resimlerdeki karizma karakterimiz) izledikçe duyduğunuz hayranlık katlanacak. Beyzbolun sadece top ve sopayla oynanmadığını gösteren mükemmel bir anime. Mutlaka izlenmesi gereken bir seri. Tokuchi'yi izlerken aklıma Death Note'daki Kira ve L arasındaki akıl oyunları aklıma geldi hep. Çevirileri [B2E] grubunun 720p'lik sunumlarına uygun yapacağım. Hızlı bir çeviri beklemeyin, elimde onca seri var daha. Yavaş yavaş ama sağlam adımlarla ilerleme taraftarıyım... ![]() Http Links HD Torrent SD Torrent... Son Düzenleme fudy tarafından 25-07-2010 17:49 de yapıldı. Sebep: Güncelleme... |
|
![]() |
|
|
|
#30 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
“ Orjinal Gönderi : fudy_46
|
![]() |
|
|
|
#31 |
|
Super Moderator
|
“ Orjinal Gönderi : kalkan
|
![]() |
|
|
|
#32 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-10-2009
Favori Anime: Black Lagoon
Favori Manga: Doubt
|
Yakın zamanda izlemiştim bu animeyi.Çokkk ama çokkk deli bir anime arkadaşlar.Tokuchi'nin yaptığı hamleler, yirmi adım ötesini düşünmesi, yaptığı öngörüler beni hayran bıraktırmıştır.Anime hakkındaki tek kötü eleştirim hikayenin sadece beyzbol sahasıyla sınırlı kalması.İzlemeyen bütün arkadaşlar muhakkak izlesin.Yoksa çok şey kaçırırsınız.
|
![]() |
|
|
|
#33 |
|
Super Moderator
|
İlk bölüm eklenmiştir. İyi seyirler...
|
|
#34 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece
|
Teşekkürler fudy. Ya dayanamayıp başlayacağım yada biraz birikmesini bekleyeceğim :haha:
|
|
#35 | ||||||||||||
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas
|
ellerine sağlık fudy bunuda indirmeye başlayayım hemen daha prince of tennis inmedi ama bunuda başlatayım beraber insinler sayende bol bol spor animesi izleyeceğim
|
||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||
|
|
#36 |
|
Asistan Moderator
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
ilk bölüm için teşekkürler tüm seriyi torentten indiriyorum biter bitmez başlıcam
indirecek arkadaşlar için torenti çok hızlı iniyor haberiniz olsun
|
|
#37 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Birinci bölüm gelmiş, emeklerin için teşekkürler.:birnumara:
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
|
|
#38 | ||||||||||||
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 09-10-2009
Favori Anime: One piece, Bakemonogatari..
Favori Manga: one piece, beelzebub..
|
ilk bölüm için sağol
|
||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||
|
|
#39 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas
|
ya ben indiremedim bunu torrentten farklı adreslerdeki linkleride kullanmama rağmen rapid linki falan varmı bildiğiniz
teşekkürler fudy bu arada
|
|
![]() |
| Tanıtım Araçları | |
|
|