|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
||
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() Yazın öylesine başlayıp 2 günde bitirdiğim bir seri. Bildiğiniz beyzbolu unutun. Tam bir insan psikolojisi uzmanı olan Tokuchi'yi (resimlerdeki karizma karakterimiz) izledikçe duyduğunuz hayranlık katlanacak. Beyzbolun sadece top ve sopayla oynanmadığını gösteren mükemmel bir anime. Mutlaka izlenmesi gereken bir seri. Tokuchi'yi izlerken aklıma Death Note'daki Kira ve L arasındaki akıl oyunları aklıma geldi hep. Çevirileri [B2E] grubunun 720p'lik sunumlarına uygun yapacağım. Hızlı bir çeviri beklemeyin, elimde onca seri var daha. Yavaş yavaş ama sağlam adımlarla ilerleme taraftarıyım... ![]() Http Links HD Torrent SD Torrent... Son Düzenleme fudy tarafından 25-07-2010 17:49 de yapıldı. Sebep: Güncelleme... |
|
![]() |
|
|
|
#40 |
|
Super Moderator
|
“ Orjinal Gönderi : sera myu
|
![]() |
|
|
|
#41 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas
|
benim bakabt den haberim varda bendeki torrentin yok. oraya üye olup torrentleri indirdiğim halde yinede inmiyor :yandim: bi daha deneyim
|
|
|
|
#42 |
|
Kıdemli Üye
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
|
denedim inmedi ya :yandim: sakura, bu seri için sana yoroshiku desem inmiyor çünkü
|
|
|
|
#43 |
|
Super Moderator
|
İkinci bölüm eklenmiştir. İyi seyirler...
|
|
#44 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Naruto, One piece
Favori Manga: Historys Strongest Disciple Kenichi, Hajime no ippo
|
Yeni bölüm için teşekkürler...
1. Bölüm megaupload - 400mb [B2E].One_Outs.01.H264.[CD4A62E4].mkv megaupload - 331mb One Outs 01 [B2E](Collectors.Edition)[x264][109C0C 2. Bölüm megaupload - 172mb [B2E].One_Outs.02.XviD.[D83C2370].avi megaupload - 332mb One Outs 02 [B2E][x264][1661AFD5].mkv Son Düzenleme rocker_tr tarafından 27-12-2009 04:23 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#45 |
|
Kıdemli Üye
|
teşekkürler fudy ve rocker linkler için sanada çok teşekkürler bir türlü indirememiştim
|
|
|
|
#46 | ||||||||||||
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas
|
ellerine sağlık fudy
|
||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||
|
|
#47 |
|
Asistan Moderator
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
yeni bölüm için teşekkürler fudy ilk bölüm çok ilginç bir yerde bitmişti
|
|
#48 |
|
Katılımcı Üye
Mekan: ist.BUL?
Favori Anime: Black Lagoon,Gintama,Melancholy of Haruhi Suzumiya,Detroit Metal City
Favori Manga: Fairy Tail;Sekirei;Berserk;Golden Boy
|
Teşekkürler fudy
Beyzbol diye izleyip izlememe konusunda biraz kararsız kalmiştim ama ilk iki bölüm fikrimi değiştirdi gelecek bölümlerinde ilginç olaylar vaadeden bir anime Ayrıca çevirinde çok güzeldi.(Seramyu rapid de istersen www.filestube.com dan B2E-One-Outs şeklinde aratarak tüm bölümleri bulabilirsin İlk iki bölümü burandan indirdim)
|
|
#49 |
|
Kıdemli Üye
|
saol demokan önerin için zaten b2e nin kendi sitesinde direk indirme linkleride varmış sorun kalmadı yani :spit:
|
|
![]() |
| Tanıtım Araçları | |
|
|