AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan One Outs (25 / 25) [2008-2009] (Tamamlandı) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
Valla ben bu anımeye başladığımdan beridir çok sabırsızım bolumlerin hepsını ing seyrediyorum çok guzel bir anime birazdaha hızlı yapsanız altyazı çok super olucak ama kolay birşey değil tabiki.Çalışmalarınızın devamını beklıyorum sabırsızlıkla =)
"Çevirileri [B2E] grubunun 720p'lik sunumlarına uygun yapacağım. Hızlı bir çeviri beklemeyin,elimde onca seri var daha. Yavaş yavaş ama sağlam adımlarla ilerleme taraftarıyım..."
Konunun başında yazan bu cümlenin anlaşılmaz bir tarafı olduğunu sanmıyorum.
Anlaşılmaz bir tarafı yok tabii, çeviri yapmak da sabır ve sebat gerektiren bir iştir sonuçta. (Yapan bilir. ) Umarım tüm serilerini başarıyla sonlandırırsın fudy. Ayrıca altyazılar için teşekkürler, güzel bir seri, kolay gelsin.