AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan One Outs (25 / 25) [2008-2009] (Tamamlandı) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
Favori Anime: BLEACH -ONEPİECE-NARUTO-ITAZURA NA KISS
Favori Manga: NARUTO
İlgi: One Outs (15 / 25)
“ Orjinal Gönderi : seyyal_1453 ”
size o zaman seyyal 1453 ün gerçek gücünü göstermem gerekecek
güç derken tam olarak anlayamıyorum sanal alemde güç ne işe yarıo nesebide tam anlamadım ama bölümleri 2 kişi çevirmeye başladı herhalde 2 kişiyede kolay gelsin rekabet ortamı yaratmayalım lütfen sonuçta herkes gönüllü yapıo dimi mesela benimde dilim olsa bende yaparım
bir şey anladıysam arap olayım dalgınlığıma verin bir şey sorcam fudy çeviriyi mi birakıyor? yoksa biri çeviriye ortak mı oluyo? ya da başka bir şey mı?
Ne yazıkki onuda artık kim çeviriyorsa yavaş çeviriyor. One outs konusunda endişeniz olmasın jet hızıyla bitecek
Evvet.xD Ha bu arada Skip Beat e biraz baktım cok güzel bir anime gerçekten.
Ne yazıkki onuda artık kim çeviriyorsa yavaş çeviriyor. One outs konusunda endişeniz olmasın jet hızıyla bitecek
Bu konuya da bir bakayım son durum nedir derken mesajınızı gördüm. fudy'nin konusunda yazmak istemezdim, ama yavaşlığımın sebebi tamamen bitirme tezim ve mezun olmaya çalışma durumumdandır. Bugünlerde meşgulüm. Her şey bitince hızlanacağımı düşünüyorum.