AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan One Outs (25 / 25) [2008-2009] (Tamamlandı) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
Kolay gelsin Fudy, tek başına bir grup gibisin. :birnumara:
Senin hardsub için dediklerine şunu da ben eklemek isterim; yapılan bir fansub için kullanılan video günümüz şartlarında çok çabuk eskiyor (zaten fansub için en kaliteli rawı kullanmayı amaç edinen grup birkaç tane), zamanla kapanan gruplar veya çevirmenliği bırakan kişilerin emekleri tek bir videoya mahkum kalıyor, geçen süre zarfında çıkan bluray gibi sürümlerin yanında izlemeye değer bulunmuyor, tekrar bir çeviri ihtiyacı duyuluyor. Çevirenlerin, Türkçe olarak izlenmesini sağlamak için yaptığı çeviriyi uzun vadede herkesin rahatlıkla kullanabilmesini düşünmesi daha güzel.
Not: Fansuba kesinlikle karşı değilim, kalite ön planda tutulan her çalışmayı özellikle takip ederim, ama altyazının da ayrıca vermesinden tarafım.
Yeni çalışmanda kolaylıklar. :birnumara:Merak ettğim indirdiğim ama sonraya bıraktığım seriydi.Gözüken o ki senin çevirlerinden seyredeceğiz.
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.
şu sıra en çok merak ettiğim spor animeleri hep beyzbolla ilgili biri ookiku furikabutte diğeride one outs. one out çevrilmesine çok sevindim darısı ookiku furikabuttenin başına kolay gelsin :birnumara:
ben ilk bölümünü izlemiştim çizimleri falan çok sıcak, sevimli animenin. spor animelerindeki tarzdan çok farklı o yüzden bana ilginç gelmişti bir de baya sevildi diye biliyorum işte puanları falanda iyi anime sitelerinde üstüne de spor animesi olunca, ilk bölümü bi izleyim bakalım ne çıkacak dedim, izledim sevdim de ama beyzbolla ilgili terimler çıkınca karşıma pek anlayamadığım için ilk bölümde bırakmak zorunda kaldım ne yazık ki. ama senin öyle bir derdin olmaz o yüzden izlemeni öneririm
Fudy, Oofuri benim izlediğim en iyi beyzbol animesi. Ne Major, ne One Outs, ne Cross Game; hiç biri tutamaz yerini Oofuri'nin (belki Major'ın ilk ve üçüncü sezonları tutabilir, bilemedim şimdi). Nasıl desem Oofuri için... Safkan beyzbol animesi, çizimleri müthiş, karakteri süper... İzlememen hata, bırak çeviri meviri her şeyi otur izle..
1) Internette turluyorsunuz 2) Şu anda AMT'desiniz 3) İmzamı okuyorsunuz 5) Dördüncü maddenin eksikliğini fark etmediniz 6) Dördüncü maddeyi kontrol ediyorsunuz 7) Şu anda gülümsüyorsunuz
fudy yeni serin hayırlı olsun sende olmazsan spor serisi izleyemicez başarılar dilerim ben seriyi indirmeye başlıyorum hemen ağır ağır iner acelesi yok