Geri Git   Anime manga > AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları > Sizin Çevirileriniz

Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler.

Güncel çalışmalarımız []

One Outs (25 / 25) [2008-2009] (Tamamlandı)

AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan One Outs (25 / 25) [2008-2009] (Tamamlandı) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...

Like Tree2Beğenilenler

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Eski 10-12-2009, 12:33  
Ne düşünüyorsun?

None

fudy'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009
Arrow One Outs (25 / 25) [2008-2009] (Tamamlandı)

TanıtımHiromichi Kojima, Japon Beyzbol Ligi Pasifik Kanadı takımlarından Lycaons'ın yıldız vurucusudur. İçinde bulunduğu bunalımdan kurtulmak için Japonya'nın güneyinde, Okinawa adında bir adaya idman yapmak...

Son Düzenleme fudy tarafından 26-06-2011 14:28 de yapıldı.
Bayfudy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2009, 02:30   #20
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 02-10-2009
Standart İlgi: One Outs (2008)

“ Orjinal Gönderi : fudy_46 Mesajı Görüntüle

Fansub olayına karşı değilim ama altyazının da mutlaka verilmesi taraftarıyım.

Adam seriyi önceden indirmiş elinde mevcut, sen fansub yapıyorsun ve diyorsun ki; "İzlemek istiyorsan benim fansubladığım bölümü indirmen lazım kardeşim".
Bunun karşısında diyorsun;
"Daha önceden indirmiştim elimde mevcut zaten seri. Sadece altyazıları verseniz olmaz mı?"
"Beni ilgilendirmez. Önceden indirmeseydin." veya daha nazik şekilde "Altyazıları ayrı vermiyoruz." gibi bir cevap alıyorsun ve yapacak bir şeyin kalmıyor. Bu noktadan sonra elinden bir şey gelmez çünkü.

Yukarıdaki olayların yanı sıra rapidle uğraşmayı hiç mi hiç istemiyorum. Torrente geçtiğim günden beri zorunluluk dışında kullanmam.

Bilgisayarın başına oturruyorsun akşam bir şey indireceksin, rapid diyor ki;
"Olmaz kardeşim, dosya indirmek istiyorsan söğüşlenip premium üyelik alacaksın." Halbuki torrent öyle mi 7/24 hizmetinde.

Neyse böylece hardsuba karşı olan içimi de dökmüş oldum rahatladım biraz. Conan çevirime devam edeyim ben. Umarım anlatmak istediklerimi anlamışsınızdır. Birçok kişinin benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum bu konuda.

ilginç bir nokta haklısın .fudy peki çevireceğin altyazı raw sürümüne göremi olcak öyleyse fansub olmasada olur zaten.ama ingilizce altyazı bütünleşik videoysa ozaman görünüm kötü oluyor bi sürü çevrilmiş anime var fansubsız ama bütünleşik ingilizce altyazılı olduğu için izlemiyom bile.alıştırdılar bizi animemangatr ekibi ve diğerleri fansuba ! ellerinide sağlık onlar sayesinde animenin keyfine varıyorum allah razı olsun hepsinden
Baynolimit080 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2009, 10:06   #21

Sersem

spartiate'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore

hayırlı olsun fudy... bende yazın izlemiştim bu seriyi, beyzboldan hiç anlamamama rağmen çok beğenmiştim... herkese izlemesini öneriyorum

Edit: hatta imzam da one outsdan...
Eski 12-12-2009, 11:01   #22
isn't it tempting?

None

Tensei'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009

Benim normalde spor animelerine kaşı pek ilgim olmamasına rağmen, bir zamanlar spartiate'in önerisi üzerine izlemişimdir. Gayet de güzeldir, önerilir.
Eski 12-12-2009, 14:09   #23
I want to go to Korea right
now!

Agliyorum

yuuki_cross'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated

Hayırlı olsun, bir spor animesi daha. Takipçinizim. Ana karakteri sevdim çok fena bakıyor (: Arada böyle la corda gibi müzik animeleri veya bunun gibi spor animeleri izlemek insana yarıyor. İzleyin (:
Bayanyuuki_cross Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2009, 14:42   #24
Ne düşünüyorsun?

None

Giriş Tarihi: 15-09-2009

.......
ozman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-12-2009, 17:09   #25
Ne düşünüyorsun?

Keyifli

SyLaR_54'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya

“ Orjinal Gönderi : fudy_46 Mesajı Görüntüle

Fansub olayına karşı değilim ama altyazının da mutlaka verilmesi taraftarıyım.

Adam seriyi önceden indirmiş elinde mevcut, sen fansub yapıyorsun ve diyorsun ki; "İzlemek istiyorsan benim fansubladığım bölümü indirmen lazım kardeşim".
Bunun karşısında diyorsun;
"Daha önceden indirmiştim elimde mevcut zaten seri. Sadece altyazıları verseniz olmaz mı?"
"Beni ilgilendirmez. Önceden indirmeseydin." veya daha nazik şekilde "Altyazıları ayrı vermiyoruz." gibi bir cevap alıyorsun ve yapacak bir şeyin kalmıyor. Bu noktadan sonra elinden bir şey gelmez çünkü.

Birçok kişinin benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum bu konuda.
Çok haklısın fudy. Mesela benden iki üç serinin altyazıları istendi verdim. Fansublar da istendiğinde verse çevrilmemiş - ayrı altyazısı olmayan- animelere daha çok el atabiliriz.
BaySyLaR_54 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-12-2009, 13:19   #26
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 07-10-2009

yeni proje hayırlı olsun konusu ilginc ama iyi bir anime olabilir lik bölümü izledikten sonra bu konuda kesin yorum yapabilirim ilk bölüm ne zaman gelir acaba
kalkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-12-2009, 14:23   #27
Ne düşünüyorsun?

----

Antares'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk

Fansub olayı sadece altyazıyı gömmekten ibaret değildir; karaokesi, encodingi vardır daha. Typesetting diye bilinen, Türkçe'de ekran yazıları olarak geçen olay da ayrı tabii. Bir hardsub(gömülü) fansub'ı ele alalım misal, 640x480 çözünürlükte, en basitinden XViD codecli bir fansubı izlerken hiç kimsenin bilgisayarı zorlanmaz; hatta 400p'lerin de pek zorlayacağını sanmam. Ancak karaokesini, typesettingini altyazıyla beraber vermek; çok kasar izleyenlerin bilgisayarını...

1
) Internette turluyorsunuz
2) Şu anda AMT'desiniz
3) İmzamı okuyorsunuz
5) Dördüncü maddenin eksikliğini fark etmediniz
6) Dördüncü maddeyi kontrol ediyorsunuz
7) Şu anda gülümsüyorsunuz
BayAntares Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-12-2009, 14:43   #28
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece

Karaokesiz, srt verilmesi ayrıca hoş ki fudy bunu yapıyor.

BaybLue-Dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-12-2009, 15:12   #29
Ne düşünüyorsun?

None

fudy'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009

“ Orjinal Gönderi : Antares Mesajı Görüntüle

Fansub olayı sadece altyazıyı gömmekten ibaret değildir; karaokesi, encodingi vardır daha. Typesetting diye bilinen, Türkçe'de ekran yazıları olarak geçen olay da ayrı tabii. Bir hardsub(gömülü) fansub'ı ele alalım misal, 640x480 çözünürlükte, en basitinden XViD codecli bir fansubı izlerken hiç kimsenin bilgisayarı zorlanmaz; hatta 400p'lerin de pek zorlayacağını sanmam. Ancak karaokesini, typesettingini altyazıyla beraber vermek; çok kasar izleyenlerin bilgisayarını...
Neden böyle bir mesaj yazdığınızı anlamadım. Aramızda kimse fansuba karşı olduğunu söylemedi ve "fansub sadece altyazıyı gömmektir" vs gibi bir şey de demedi.
Bayfudy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık