AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan One Outs (25 / 25) [2008-2009] (Tamamlandı) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
Adam seriyi önceden indirmiş elinde mevcut, sen fansub yapıyorsun ve diyorsun ki; "İzlemek istiyorsan benim fansubladığım bölümü indirmen lazım kardeşim".
Bunun karşısında diyorsun;
"Daha önceden indirmiştim elimde mevcut zaten seri. Sadece altyazıları verseniz olmaz mı?"
"Beni ilgilendirmez. Önceden indirmeseydin." veya daha nazik şekilde "Altyazıları ayrı vermiyoruz." gibi bir cevap alıyorsun ve yapacak bir şeyin kalmıyor. Bu noktadan sonra elinden bir şey gelmez çünkü.
Bu mesaja yorum olarak yazmıştım onu ben, hala da yazarken anladığım şeyin yanlış anladığımı sanmıyorum. Fansub; üstünde yapılan bütün çalışmalarıyla bütündür, bana kalırsa sadece bir kısmının sırf 100-200 mb indirmemek için talep edilmesi yanlış; tabii veren fansub gruplarına da vermeyenlerden farklı yaklaşmam.
1) Internette turluyorsunuz 2) Şu anda AMT'desiniz 3) İmzamı okuyorsunuz 5) Dördüncü maddenin eksikliğini fark etmediniz 6) Dördüncü maddeyi kontrol ediyorsunuz 7) Şu anda gülümsüyorsunuz
yeni proje hayırlı olsun konusu ilginc ama iyi bir anime olabilir lik bölümü izledikten sonra bu konuda kesin yorum yapabilirim ilk bölüm ne zaman gelir acaba
Çeviri durumu hakkında Divxplanet'te bulunan altyazı sayfasını inceleyebilirsiniz. Sürekli güncel tutmaya çalışacağım orada bulunan "Çeviri ilerleme durumu" kısmını. Umarım bir daha bu tür sorularla karşılaşmayız.:birnumara:
Yakın zamanda izlemiştim bu animeyi.Çokkk ama çokkk deli bir anime arkadaşlar.Tokuchi'nin yaptığı hamleler, yirmi adım ötesini düşünmesi, yaptığı öngörüler beni hayran bıraktırmıştır.Anime hakkındaki tek kötü eleştirim hikayenin sadece beyzbol sahasıyla sınırlı kalması.İzlemeyen bütün arkadaşlar muhakkak izlesin.Yoksa çok şey kaçırırsınız.
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
İlgi: One Outs (2008)
ellerine sağlık fudy bunuda indirmeye başlayayım hemen daha prince of tennis inmedi ama bunuda başlatayım beraber insinler sayende bol bol spor animesi izleyeceğim
Birinci bölüm gelmiş, emeklerin için teşekkürler.:birnumara:
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.