AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan One Outs (25 / 25) [2008-2009] (Tamamlandı) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
Not: Forumun resim ölçeklendirmesinde uzun zamandan beri sorun var. Her seferinde düzelte düzelte sıkıldım artık. Olduğu gibi ekliyorum sonradan sorun çıkmasın diye bu sefer de yetkililerden biri ölçeklendirme ayarlıyor. Ana mesaja editleme yaptığımda tekrar aynı hata oluyor. Bundan sonra ellemeyeceğim. Kim çaresini bulursa artık.
Resim ölçeklendirme ,sayfa yapısını bozmamak için 600 geçmemeli. İlginç bir şekilde sayfa yapısı bozulduğundan ayarlama bana düşüyordu (kimi zaman iki resim oluyordu ). Neyse düzelttim sanırsam .Yeni bölüm içinde ellerine sağlık.
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.
Tamam ölçeklendirme gerek ama ben düzenle tuşuna basıp resimle ilgili kısma hiç dokunmamama rağmen sadece kodlardan oluşan satır geliyor. Bu yüzden tekrardan düzenleme yapıp yeniden ölçeklendirme ayarlamam gerekiyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Sonradan düzenlenince neden ölçekleme kaybolup, yerine normal kodlar geliyor?
İlginç bir problem artık devam ederse webmaster halledecek.Diğer değişikliğinde durum anlaşılır diye düşünüyorum.
Teşekkürün bir ötesi vardır.
Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek.