|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Omamori Himari Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Yuuto 16 yaşında liseye giden ve ortalama bir yaşam süren genç birisidir. Anne ve Babası öldüğünden beri Rin isimli sınıf ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#20 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-12-2009
|
Dostum bana fansub yapmaya başladığımda öğretilen bazı şeyler vardı bende onlara kabaca racon dedim.. sen kibar ve kültürlü birisi olarak (ki düzgün türkçenden böyle olduğunu anlıyorum) etik olarak kabul et. Edep adap olarak kabul et. Bende bu yaşa kadar uyduğum başkasının sahiplendiği duyurduğu serilere saygı göster, başkasının işine hakaret etme, başkasının yarım kalan serisine devam etme gibi etik kuralla çerçevesinde hareket ettim.. ama bugüne kadarmış.. İndex'i bıraktım çünkü arkadaşınız grup liderime benim için önemli bir seri demiş.. benim içinde önemliydi.. ama eyv dedik.. bundan sonra eyv. yok benim içinde... dikkat edersen bende yazımın sonunda başarılar dilemişim sana.. garez kin yok...
|
![]() |
|
|
|
#21 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!
|
“ Orjinal Gönderi : caosgw
|
![]() |
|
|
|
#22 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Gerginliğe hiç gerek yok ,bu kadar kapışılıp kavga edilecek bir seri değil
chocobofansub daki gençleri tanırım. İki tarafın tevafuk eseri bu seriyi seçtiğinden eminim. Kasti olmadığı sürece , çalışmaları baltalama niyeti olmadığı sürece bu tip olayların hayırlı olduğunu düşünüyorum. Bence iki grupta devam etsin , en kötü bu seriden kat kat daha iyi seriler önerebilirim. Hatta bu seride ortak çalışma da yapılabilir ( kişisel görüşüm )
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#23 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: d.gray man+to aru majutsu+railgun
Favori Manga: Koukou Debut
|
bu tartışma konusu yine açıldı: uzun diye spoiller aldım (aldılar)
genelge gibi yayınlamak gerekir aslında bunu hehehheh Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#24 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
O fansub, bu fansub ya da altyazı çalışanlar elbetteki istedikleri seriyi çevirmekte özgürdür, bunun raconla bir ilgisi var mı, öyle bir racon var mı, buna gerek var mı, bu soruların tümünün yanıtı bana göre "hayır", başkası çeviriyor diye bir çeviriyi bırakmak bence anlamsızdır, tıpkı bu tartışmanın burada yapılması gibi, her zaman dediğim ve savunduğum şey, herkes istediğini, içinin rahat ettiğini, çevirirken mutlu olduğunu başkası tarafından çevrilse bile çevirme özgürlüğüne sahiptir. Zaten burada önemli bir nokta da, çeviren kişinin çeviri tekniği ve olaylara bakış açısıdır, çevirmenden çevirmene çeviriler mutlaka değişim gösterecek, anlatım değişim gösterecek, akıcılık değişim gösterecektir, bırakın kim kimden izklemek isterse seçme şansı olsun. Ayrıca Bedifeci'ye de kesinlikle katılıyorum.
Son olarak bu tür sorunlarınız varsa, bunu tartışmak istiyorsanız, animenin forumdaki kısmında değil, öm ile hallediniz. |
![]() |
|
|
|
#25 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: d.gray man+to aru majutsu+railgun
Favori Manga: Koukou Debut
|
özgürlük herşeyi yapabilmek değildir özgürlüğümüz başkasının özgürlüğünü kısıtladığı an biter--benim prensibimde budur.herneyse tavsiyem:
başlık azcıklığına kapatılsın ortalık yatışsın animede ortak proje olsun herkes mutlu olsun bence temel ilke: love and peace
|
![]() |
|
|
|
#26 |
![]() ![]()
|
“ Alıntı ”başlık azcıklığına kapatılsın ortalık yatışsın
Sorun kapanmıştır diyorum :imdat:, yukarıda yazılanlar heralde birşeyler ifade ediyor. Yarın gereksiz mesajları temizleyecegimi belirteyim.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#27 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-12-2009
|
“ Orjinal Gönderi : Zaman Efendisi
|
![]() |
|
|
|
#28 |
![]() ![]()
|
Yukarıdaki yazdığımı tekrar buraya ekliyeyim.
“ Alıntı ”Gerginliğe hiç gerek yok ,bu kadar kapışılıp kavga edilecek bir seri değil chocobofansub daki gençleri tanırım. İki tarafın tevafuk eseri bu seriyi seçtiğinden eminim. Kasti olmadığı sürece , çalışmaları baltalama niyeti olmadığı sürece bu tip olayların hayırlı olduğunu düşünüyorum. Bence iki grupta devam etsin , en kötü bu seriden kat kat daha iyi seriler önerebilirim. Hatta bu seride ortak çalışma da yapılabilir ( kişisel görüşüm )
“ Alıntı ”Sevgili Adminlere şu şekilde söyleyeyim... olay hangi seri oldugu degil.. olay benim racon dedigim (ve dedigim icin kınandıgım) yazılı olmayan kurallar ve bu kurallara olan saygıdır.. insan mantıgı işte.. biz uyduk diye herkesin uymasını bekledik ama öyle degilmis.. bizde bu kurallar cercevesini asmaya karar verdik fansub grubu olarak... artik insanlar bunu yarıs, kapışma, düello, rekabet, çeşitlilik diye adlandırabilir.. kendi kisisel tercihleridir.
![]() |
|
|
|
#29 |
Giriş Tarihi: 09-10-2009
Mekan: Paradise City
Favori Anime: D.Gray Man
|
Çok iyi ya
2 gün önce tam da atakan abiyle horriblesubs'ın yaıtığı açıklamayı konuşmuştuk ben seriyi başkasının çevirdiğini bilmiyordum umarım diğer arkadaşların kalbini kırmamaşımdır sadece keşke secret senshi takma adlı arkadaş keşke önce bir teşekkür etseydi ona biraz üzüldüm açıkçası tartışılcak bir konu değil seri'nin telif hakkı bizde değil isteyen çevirsin ben kafamda bir sürü iş varken zaman ayırıp bunu yapıyordum umarım chocobo fansub kat kat daha iyisini yapar Atakan abiye bu serideki yardımları için çok teşekkür ediyorum
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|