Geri Git   Anime manga > AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları > Sizin Çevirileriniz

Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler.

Omamori Himari

AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Omamori Himari Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Yuuto 16 yaşında liseye giden ve ortalama bir yaşam süren genç birisidir. Anne ve Babası öldüğünden beri Rin isimli sınıf ...

Like Tree3Beğenilenler

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Eski 18-01-2010, 01:56  
Ne düşünüyorsun?

çok yorgun

freepixel'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-10-2009
Mekan: Paradise City
Favori Anime: D.Gray Man
Standart Omamori Himari

Yuuto 16 yaşında liseye giden ve ortalama bir yaşam süren genç birisidir. Anne ve Babası öldüğünden beri Rin isimli sınıf arkadaşı ona yardımcı olmaya çalışmaktadır. Yuuto'nun bunun haricinde bilmediği bir sırrı vardır. Yuuto şeytanları öldüren bir Şeytan avcısı ailesinin son fertidir. Anne annesinin verdiği tılsım ile kendisini gizlemeyi başarmıştır. Ama bir gün tılsım etkisini...
Bayfreepixel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-01-2010, 06:49   #30
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 02-10-2009
Standart İlgi: Omamori Himari (2/12)

bir anime sever olarak şunu isterdim fansub grublarının birbileriyle iletişim halinde olması her konuda görüş alışverişini yapabilmeleri. 2 tarafta haklı benim için o yüzden herkese emekleri için teşekkür etmek istiyorum bence her fansub grubuna destek vermeliyiz anime severler olarak.
Baynolimit080 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-01-2010, 13:00   #31
Çoooook Dertim Var ÇooooooK

çok dertli

cyber_xx'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 14-10-2009
Mekan: Evrendeki Bir Yer
Favori Anime: Erementar Gerad,Fate/stay Night, Kimikiss, Shakugan No Shana, Toradora, Otome Wa Boku Ni Koishiteru
Favori Manga: Merupuri , Parallel

Kimin önçe çıkarttığı değil, kimin hızlı ve kaliteli yapdığına bakmak lzm. Çünkü çoğu seri ya yarıda kalıyor yada aşırı derecede yavaş işliyor. Umarım bu seride hızlı ve kaliteli çevrilenlerden olur. Çeviride emeği geçenlere kolay gelsin teşekkürler...
Baycyber_xx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-01-2010, 13:21   #32
Ne düşünüyorsun?

----

Zaman Efendisi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!

“ Orjinal Gönderi : caosgw Mesajı Görüntüle

Bir çok seriyi çöpe attıysan benim ne hissettiğimide bilirsin... Uzatmaya gerek yok.. söylenecek laflarında hepsi söylenmişken size başarılar... çevirmen arkadaşa başarılar... umarım heveside kırılmaz amacım o degildi... ancak keske onada birileri birşeyleri söylemiş o da biraz araştırmış olsaydı.. canı sagolsun...

Sevgili Adminlere şu şekilde söyleyeyim... olay hangi seri oldugu degil.. olay benim racon dedigim (ve dedigim icin kınandıgım) yazılı olmayan kurallar ve bu kurallara olan saygıdır.. insan mantıgı işte.. biz uyduk diye herkesin uymasını bekledik ama öyle degilmis.. bizde bu kurallar cercevesini asmaya karar verdik fansub grubu olarak... artik insanlar bunu yarıs, kapışma, düello, rekabet, çeşitlilik diye adlandırabilir.. kendi kisisel tercihleridir.
Çevirmeni bilmiyorum ama benim baya hevesin kırıldı. Allah size kolaylıklar versin. Yolculuğunuzda başarılar.
Eski 19-01-2010, 13:52   #33
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece

Bu durumlar Türkiye fansubda çok oluyor. Eğer bir grubun yapacağı bir çalışmayı başka bir grup yaptıysa ortak çalışma önerin. Hem siz zamandan ve emekten kar etmiş hemde diğer grup etmiş olur. Tabi şöyle birşey var. izleyici açısından. Bir animeyi birden fazla grup çeviriyorsa izleyici hızlı ve düzenli çıkaranları izlerler. Başka bir grup sonraki gün çıkarırsa fazla izleneceğini sanmıyorum. Neyse aslında uzatılacak bir konu değil ortada pek sorunda görmüyorum. Umarım sorun yakında çözülmüş olur.

Spoiler:

BaybLue-Dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-01-2010, 18:31   #34
Ne düşünüyorsun?

Düsünceli

Beyazm'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009

Bu konuya artık daha fazla bu mesele ile ilgili mesaj yollanmasın arkadaşlar, yollandığında mesaj silinecek ve yollayan uyarılacaktır.
BayBeyazm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-01-2010, 22:34   #35
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 02-10-2009

bu arada 2 bölümüde izledim seriyi çok beğendim bence güzel echi i diyenlere bide queen blade izlemesini öneririm orda anlamsızca bayan karakterler soyunuyor.o yüzden bayya iyiydi emeklerinize sağlık yeni bölümleri heyecanla bekliyeceğim.:el:
Baynolimit080 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2010, 02:55   #36
Çoooook Dertim Var ÇooooooK

çok dertli

cyber_xx'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 14-10-2009
Mekan: Evrendeki Bir Yer
Favori Anime: Erementar Gerad,Fate/stay Night, Kimikiss, Shakugan No Shana, Toradora, Otome Wa Boku Ni Koishiteru
Favori Manga: Merupuri , Parallel

Seri gerçekden her yönüyle güzel, ben ilk 2 bölümü birkaç kez izledim. Echi yanı olduğu doğru ama insanı rahatsız etmiyor aksine komedi tarzında işlenmiş animeye. Kesinlikle tavsiye ederim izlenmesini.
Baycyber_xx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2010, 12:52   #37
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 19-10-2009

çok beğendiğim bir seri Emeği geçenlere Başarılar Dilerim...:birnumara:
root426 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2010, 18:26   #38
Ne düşünüyorsun?

----

safirland'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 14-09-2009
Favori Anime: sailor moon

Çeviriyi yapanlara şimdiden teşekkür ederim. İngilizcesini indirdikten sonra türkçesi ilaç gibi geldi 3. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Baysafirland Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2010, 22:35   #39
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 17-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: True Tears
Favori Manga: Bokura ga Ita

Emekleriniz için çok teşekürler.Açıkcası bir animesever olarak çok uzun zamandır sitenizden çeşitli animeleri indirdim ve severek izledim aynı diğer fansub sitelerinden ve gruplarından olduğu gibi.Chocaba fansub da bunlarda biri.Onların çevirdiği Itazura Na Kiss ve Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora ve To Love-Ru da onlardan bir kaçı ve hala sizin çevirilerinizin yanında onların çevirip sitelerinde sundukları öbür serileride indiriyor ve severek izliyorum.Demek istediğim her animesever gerek sizlere gerek chocaba fansub gerekse öbür bütün fansub gruplarına karşılıksız olarak yada bir teşekkür karşılığında yaptınız bu güzel çalışmalara bence minnettardır.Hepinizin emekleri sonucunda çıkan bu çalışmaların hepsinin ayrı tadları ve güzellikleri var.O yüzden size,chocaba fansub'a ve diğer bütün çeviri işiyle uğraşan fansub gruplarına teşekürler.
Bayramelow Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 19:27.

kodhaber.com