|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
|
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 08-12-2009
|
TANITIM Satou Tatsuhiro, Tokyo’da tek başına yaşayan bir gençtir. Üniversitedeki ilk yılının sonunda, bir gün okula giderken etraftaki herkesin ona güldüğünü düşünmüş, bu baskıya dayanamayarak kendisini küçük apartman dairesine kapatmıştır. Bu olaydan sonra okulu bırakmış ve bir daha dışarı çıkmamıştır. Öyle ki geçimini bile sadece ailesinin gönderdiği parayla sağlamaktadır. Yani Japonya’da bilinen ismiyle bir “hikikomori” olmuştur. Bu şekilde yaklaşık 2 sene geçirir. İçinde bulunduğu bu durumdan nefret eden Satou, bunun sorumlusunu da kendince keşfetmiştir: NHK! Japonya’nın en büyük televizyon kanallarından biri olan biri olan NHK’nin açılımının “Nihon Hikikomori Kyoukai” olduğunu düşünmektedir. Satou, kendisi ve kendisi gibi olanları sonsuza kadar küçücük odalarında yaşayan bir hikikomori olmaya zorlayan bu şeytani kuruluşun planlarını bozmak için hayatını değiştirmeye ve öncelikle bir iş bulmaya karar verir. Dışarı çıkmak için yaptığı ilk denemesinde karşısına genç bir kız çıkar. Misaki ismindeki bu genç kız, Satou’nun bir hikikomori olduğunun farkındadır ve daha sonra ona bu durumdan kurtulmak için yardım etmeyi teklif eder. Sorunundan utanan Satou ise, Misaki’yi kandırmaya çalışır. Uzun zamandır tek kişilik bir dünyada yaşayan Satou’nun hayatı, sinir bozucu bir anime parçasını gün boyu son seste dinleyen yeni komşusunun ve tatlı Misaki’nin varlığıyla değişmeye başlayacaktır Daha fazla tanıtım için tıkla. Tıkla indir videolar. Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Asistan Moderator
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
çeviri için teşekkürler sylar sonunda bu seride bitti artık izleme vakit gelmiştir
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-10-2009
|
Kesinlikle izlediğim en güzel serilerden biriydi.Çeviri için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çevirmen
![]() Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: Gantz, Beelzebub, Bakuman
|
Ellerine sağlık Sylar... :birnumara:
Seriyi izledikten sonra Hikikomori olma yolunda ilerlediğimi farkettim :hehe:
|
|
#13 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: freiburg
Favori Anime: elfen lied, claymore , d gray man ....
|
ceviri icin ellerine saglik...seri yi izledikten sonra cok yalniz oldugumun farkina vardim
-.- NHK ya bir üye daha ^^ |
![]() |
|
|
|
#14 | ||||||||||||
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 17-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: True Tears
Favori Manga: Bokura ga Ita
|
Çeviri için eline sağlık bu arada bu serinin altyazılarıyla uyumlu videolarınıda bulabilirmiyiz.
|
||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||
|
|
#15 | ||||||||||||
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2010
|
çok mükemmel bi seriyi çevirmişsin dostum , sırf sana teşekkür etmek için üye oldum , gerçekten beni etkiledi bu anime
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
|
#16 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 08-12-2009
|
Beğenmenize sevindim. Teşekkürler arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: code geass
|
teşekkürler ellerinize sağlık. iki bölüm izledim gerçekten orjinal bir yapım gibi duruyor
|
|
#18 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: code geass
|
10. Bölümden sorasını bulamıyorum. bilen varsa yardım edebilirmisiniz
|
|
#19 | ||||||||||||
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
10 dan 15 kadar videolar eklendi. Spoiler içindedir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||
![]() |
| Tanıtım Araçları | |
|
|