|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan NHK ni Youkoso! (Welcome to the NHK!) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#20 |
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: code geass
Favori Manga: ushio and tora, liar game, naruto
|
teşekkürler
|
|
#21 |
Giriş Tarihi: 24-11-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: code geass
Favori Manga: ushio and tora, liar game, naruto
|
tüm bölümleri bitirdim. komediden çok drama gibiydi. ama konu orjinal ve işleyiş biçimi süper. gerçekten beni etkileyen bir seri. mutlaka izleyin
|
|
#22 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-10-2009
Favori Anime: slam dunk
|
hepimizin aslında yaşadıklarının bir kısmını komedi içine sığdırarak eğlenceli bir halde önümüze sunmuş yazar benden tam puan aldı keyifle izledim 20. bölüme kadar izlemeyenler varsa mutlaka izlemelisiniz kesin kendinizden bişeyler bulacaksınız eğlenirken.
|
![]() |
|
|
|
#23 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop,Bleach,Death Note,Planetes,Welcome to the NHK!,Code Geass,Darker Than Black,Naruto
Favori Manga: Claymore,The Breaker,Veritas
|
başlarda komedi gibi başlayıp sonradan çok ciddi olaylara el atan bir yapım. ben kendimden çok şey buldum. insanların bazı şeyleri farketmesine yardımcı oluyor. bu bakımdan animeyi çok başarılı buldum. özellikle önden biraz güldürüp insanı iyice gevşeten, sonra da en zayıf olduğu bu anda mesajını göndererek verdiği mesajın etkileyiciliğini arttırması gerçekten çok iyi bir yöntem
![]() Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#24 |
Giriş Tarihi: 11-11-2009
Mekan: ankara tokat arası
|
ellerine sağlık çok güzel bir seriydi
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-11-2009
|
Valla çok kaliteli bir seri ben ing altyazılı izledim ama çeviriniz için teşekkürler bu animeyi daha çok kişiye ulaştırdığınız içinde.
|
![]() |
|
|
|
#26 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Code geass,One piece,Naruto Shippuden,Clannad,Air gear,Angel beats,D.gray Man
|
Kesinlikle indirip izleyeceğim teşekkürler.
|
|
#27 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
İzleyin izlettirin.
|
![]() |
|
|
|
#28 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Favori Anime: bleach
Favori Manga: bleach
|
bu animeye komik diyen halt etmiş. Hiç ama hiç komik sahnesi yoktu.
Ama gerçekten cok güzel bir anime.Yinede hiç izlememiş olmayı isterdim. |
![]() |
|
|
|
#29 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
En basitinden Satou'nun kız resimlerine bakarken atom bombasının patlaması - yazarken bile gülüyorum şu an-, bir RPG oyunu içinde yaşadıkları hiç mi komik değildi? Zevkler farklı olabilir ama komik değildi diyerek de kestirip atamazsınız. Tonla komik sahne vardı.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|