|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan NHK ni Youkoso! (Welcome to the NHK!) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#30 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Favori Anime: bleach
Favori Manga: bleach
|
Full metal panic e baya gülmüştüm ordaki espriler çok orjinaldi burdakiler çok hoşuma gitmedi
|
![]() |
|
|
|
#31 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-01-2010
Favori Anime: Samurai ChampLo, Death note, Asura crying, ASu no yoichi, Green green..HELSİNG
Favori Manga: Helsing
|
Coook güzeL bir SEri hem komık hem ınsanı dusundırıor
ama 17 den sonra ızlıyemedım kaldı ole bulamadım lınklerı gerı kalan lınklerde eklenırse hanı cookda ıyı olur mütesekkır olurduk ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
|
#32 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Nya torentte zeroraw yüksek kalite bölümleri var.Fazla seed yok ama indiriyorum.
|
|
|
|
|
#33 |
|
----
Giriş Tarihi: 31-01-2010
Favori Anime: Samurai ChampLo, Death note, Asura crying, ASu no yoichi, Green green..HELSİNG
Favori Manga: Helsing
|
teşekkürler 1 bakayım bende ...
|
![]() |
|
|
|
#34 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2010
Favori Anime: Death Note
Favori Manga: Death Note
|
Çok beğendim ama 15'te kaldım.Arkadaşlar ben neden 15.Bölümden sonrasını göremiyorum.Bi hata olsa gerek.Tam olarak anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#35 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
|
![]() |
|
|
|
#36 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
sanırım videolardan bahsediyor arkadaş 15.bölüme kadar videolar olduğundan öyle demiş
@asd serinin videolarını torentten veya direk olarak indirebileceğin bir sürü site var biraz araştırmayla bu sorunun üstünden gelebilirsin eğer bulamazsan buraya yaz her konuda yardımcı oluruz
|
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 2 (1 üye ve 1 misafir) | |
| Tolip |
| Tanıtım Araçları | |
|
|