|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Armored Trooper Votoms TV (52/52) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için... Tamamını okumak için tıklayın review...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: bleach
|
oooo online izlemede de koymuşsunuz çok güzel
|
|
#11 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
“ Orjinal Gönderi : dekarnemo
|
![]() |
|
|
|
#12 |
|
----
Giriş Tarihi: 20-09-2009
Favori Anime: naruto.bleach.07 ghost
Favori Manga: bleach. gunn
|
herşey için teşekkürler :s34:
Chirico Cuvie devam
|
![]() |
|
|
|
#13 |
![]()
----
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
|
Bölüm 7-8 eklenmiştir. 5. ve 6. bölümlerin rapidshare linkleri de yenilenmiştir.
-Night_Warrior- |
![]() |
|
|
|
#14 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Ellerine sağlık.Yeni bölümü düzenli vermen iyi oluyor.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
|
|
#15 |
![]()
----
|
Eskisi gibi haftalık çeviri yapılmıyor. Şu an, çeviri olarak 44. bölümde. Haftalık gidebilmesinin sebebi bu.
Bölüm 9 Hotfile linki eklendi, online izleme linki bu gün gelecektir. 7. ve 8. bölümlerin Hotfile linkleri eklenmiş durumda. |
![]() |
|
|
|
#16 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
|
![]() |
|
|
|
#17 |
![]()
----
|
En azından takip edeceklerin, "serinin çevirisi, yarıda kalır mı kalmaz mı" diye endişesi olmayacak.
Kardeşim, dün 10. bölümü eklemiş (kendi bloğum ve ben yeni görüyorum hairka!). 3 bölüm sonra Uoodo sezonu bitiyor. Özet bölümlerini tv serisi bitince veririm. |
![]() |
|
|
|
#18 |
![]()
----
|
-Zırhlı Piyade Votoms Bölüm 11: Karşı Saldırı
3 milyar gildanlık (para birimi işte "milyar" ekinden çok para olduğunu anlayın ) "Kırmızı Omuz"umuz, VOTOMS'u ile şehirde "Rambo"culuk oynuyor.- Şimdilik sadece Hotfile linki yetişti. Yarına Online videosuda gelir elbet. Birde not: G_P'nin REMASTER versiyonuna uyumlu alt yazılarda verilecektir. |
![]() |
|
|
|
#19 |
Giriş Tarihi: 23-09-2009
|
çok hızlı gidiyosun... ellerine sağlık... takipçinim...
|
|
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|