|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Tegami Bachi (25 / 25) [2009-2010]
Yayınlayan fudy
23-02-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
Anam anam anam bu ne zaman anime oldu
haberim bile yok..mangakasını çok çok severim. bunu da o yüzden okumuştum. hatta gidip satın bile almıştım mangasını.. kesinlikle bu akşam bulup izlemeye başlayacağım ellerinize sağlık (anam harbi ayakta uyuyomuşum)
We all fall down... Whatever... Fuck it... Who care... ![]() Son Düzenleme worless tarafından 23-02-2010 14:45 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
eline sağlık, zaten takip ediyordum senin çevirinle. yalnız benim bir sorunum var (büyük ihtimalle de sadece bende vardır bu sorun, vista veya codec' le ya da her ikisiyle de ilgili olabilir) bu başlıktan sormam uygun olur sanırım, altyazının genelinde problem yok ama açılış ve kapanış kısmında videoda çok kısa duraksamalara sebep oluyor, videodan kaynaklanmıyor altyazısız sorunsuz çalışıyor çünkü. bunun için yapılabilecek birşey var mıdır?
|
|
|
#3 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic - Utawarerumono
Favori Manga: Claymore
|
İlk başlarda severek izliyordum.Fakat gittikçe çocuklaşınca bende soğumaya başladım.Başrol olarak düşündüğüm elemen gidince ortalık çoluk çocuğa kaldı buda seyir zevkimi düşürdü.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
bu mesajı 2. kere yazıyorum, ilk gönderdiğim mesaj kaybolduğu için (sonra tekrar çıkarsa bilemeyeceğim.)
neyse öncelikle eline sağlık, zevkle takip ediyorum bu animeyi. yalnız benim bir sorunum var (büyük ihtimalle vista veya codec' le ya da her ikisiyle de ilgili olabilir) bu başlıktan sormam uygun olur sanırım, altyazının genelinde problem yok ama açılış ve kapanış kısmında videoda çok kısa duraksamalara sebep oluyor, videodan kaynaklanmıyor altyazısız sorunsuz çalışıyor. bunun için yapılabilecek birşey var mıdır?
|
|
|
#5 | ||||||||||||
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy,
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Cıvıl cıvıl olunca biraz uzaklaşıyorum yapımdan. Ama taşımacılık yapan elemanların maceraları hoş oluyor o ayrı (başları olmadık işlere karışıyor ne de olsa).
|
||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||
|
|
#6 |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
“ Orjinal Gönderi : özz
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
|
21. bölüm eklenmiştir.
Not: Serinin ilk sezonu bu ay içerisinde sonlanıp; 2. sezonu sonbaharda tekrar bizlerle olacakmış. Takip edenlere duyurulur.
|
|
#8 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece
|
21 için teşekkürler fudy. 26 bölümlük anime bu ayda bitmez. 5 bölüm 5 hafta demek. Neyse sanırım asıl konuya sonbaharda dönerler gibi. Gerçi son bölümleri falan bilmiyorum
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
|
26 bölüm olacak diye bir şey söylememiştim ama bu ay sonunda bitiyor yani seri.
![]() |
| Tanıtım Araçları | |
|
|