Tegami Bachi (25 / 25) [2009-2010]
Yayınlayan fudy
23-02-2010
Arrow Tegami Bachi (25 / 25) [2009-2010]

“ Alıntı ”

Hikâye oldukça garip fantastik bir dünya boyunca, bir “Letter Bee” olarak teslimatları yerine ulaştıran bir çocuğun maceralarını anlatır.
AGT
Önceki bölüm çevirilerine Türkçealtyazı üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi seyirler...

Not: Serinin ilk sezonu bu ay içerisinde sonlanıp; 2. sezonu sonbaharda tekrar bizlerle olacakmış. Takip edenlere duyurulur.

Tegami Bachi (25 / 25) [2009-2010]

Çeviri Bilgisi
Çevirmenler
fudy_46
Fansub Sitesi
Siteyi Ziyaret Et

Eklentiler

Dosya Ekleri
Dosya Tipi: rar Tegami_Bachi_20.rar (9.1 KB, 42 görüntülendi)
Dosya Tipi: rar Tegami_Bachi_21.rar (9.9 KB, 26 görüntülendi)
Dosya Tipi: rar Tegami_Bachi_22.rar (9.8 KB, 29 görüntülendi)
Dosya Tipi: rar Tegami_Bachi_23.rar (10.2 KB, 23 görüntülendi)
Dosya Tipi: rar Tegami_Bachi_24.rar (8.3 KB, 31 görüntülendi)
Dosya Tipi: rar Tegami_Bachi_25.rar (9.0 KB, 33 görüntülendi)

Genel Bilgi
Anime Türü
Drama,Fantastik,Macera
Bölüm Sayısı
25
Anime Kategorisi
Tv Serisi
Resmi Sitesi
Siteyi Ziyaret Et

Üye degerlendirmesi
Çeviri Kalitesi
96%96%96%
9.6
Genel
92%92%92%
9.2
5 kullanıcı oyladı 94% averajla
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 23-02-2010, 14:43   #1
Anime Dostu

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
Standart İlgi: Tegami Bachi

Anam anam anam bu ne zaman anime oldu haberim bile yok..
mangakasını çok çok severim. bunu da o yüzden okumuştum. hatta gidip satın bile almıştım mangasını.. kesinlikle bu akşam bulup izlemeye başlayacağım ellerinize sağlık

(anam harbi ayakta uyuyomuşum)

Son Düzenleme worless tarafından 23-02-2010 14:45 de yapıldı.
Bayanworless Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-02-2010, 15:00   #2
Moderator

özz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles

eline sağlık, zaten takip ediyordum senin çevirinle. yalnız benim bir sorunum var (büyük ihtimalle de sadece bende vardır bu sorun, vista veya codec' le ya da her ikisiyle de ilgili olabilir) bu başlıktan sormam uygun olur sanırım, altyazının genelinde problem yok ama açılış ve kapanış kısmında videoda çok kısa duraksamalara sebep oluyor, videodan kaynaklanmıyor altyazısız sorunsuz çalışıyor çünkü. bunun için yapılabilecek birşey var mıdır?

Bayanözz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-02-2010, 16:24   #3
Asistan

CHOBiTS'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic - Utawarerumono
Favori Manga: Claymore

İlk başlarda severek izliyordum.Fakat gittikçe çocuklaşınca bende soğumaya başladım.Başrol olarak düşündüğüm elemen gidince ortalık çoluk çocuğa kaldı buda seyir zevkimi düşürdü.
Eski 23-02-2010, 20:42   #4
Moderator

özz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles

bu mesajı 2. kere yazıyorum, ilk gönderdiğim mesaj kaybolduğu için (sonra tekrar çıkarsa bilemeyeceğim.)
neyse öncelikle eline sağlık, zevkle takip ediyorum bu animeyi. yalnız benim bir sorunum var (büyük ihtimalle vista veya codec' le ya da her ikisiyle de ilgili olabilir) bu başlıktan sormam uygun olur sanırım, altyazının genelinde problem yok ama açılış ve kapanış kısmında videoda çok kısa duraksamalara sebep oluyor, videodan kaynaklanmıyor altyazısız sorunsuz çalışıyor. bunun için yapılabilecek birşey var mıdır?

Bayanözz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-02-2010, 21:01   #5
Kıdemli Üye

Kisiliksiz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy,
Favori Manga: Battle Angel Alita
Üye değerlendirmeleri
Çeviri Kalitesi
100%100%100%
10
Genel
100%100%100%
10
Average 100%

Cıvıl cıvıl olunca biraz uzaklaşıyorum yapımdan. Ama taşımacılık yapan elemanların maceraları hoş oluyor o ayrı (başları olmadık işlere karışıyor ne de olsa).
BayKisiliksiz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-02-2010, 09:55   #6
Super Moderator

fudy'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009

“ Orjinal Gönderi : özz Mesajı Görüntüle

bu mesajı 2. kere yazıyorum, ilk gönderdiğim mesaj kaybolduğu için (sonra tekrar çıkarsa bilemeyeceğim.)
neyse öncelikle eline sağlık, zevkle takip ediyorum bu animeyi. yalnız benim bir sorunum var (büyük ihtimalle vista veya codec' le ya da her ikisiyle de ilgili olabilir) bu başlıktan sormam uygun olur sanırım, altyazının genelinde problem yok ama açılış ve kapanış kısmında videoda çok kısa duraksamalara sebep oluyor, videodan kaynaklanmıyor altyazısız sorunsuz çalışıyor. bunun için yapılabilecek birşey var mıdır?
OP ve ED kısmına karaokeli kodlar kullanıyorum. Muhtemelen bilgisayarın bunu kaldıramıyordur. İstersen altyazıyı notepad ile açıp "Gelecek Bölüm..." kısmından sonra tüm satırları silersen bir sorun kalmayacaktır. Sadece OP ve ED kısmını içeriyor sonraki satırlar.
Bayfudy Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-03-2010, 14:37   #7
Super Moderator

fudy'ın Avatarı

21. bölüm eklenmiştir.

Not: Serinin ilk sezonu bu ay içerisinde sonlanıp; 2. sezonu sonbaharda tekrar bizlerle olacakmış. Takip edenlere duyurulur.
Bayfudy Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-03-2010, 16:40   #8
Asistan

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece

21 için teşekkürler fudy. 26 bölümlük anime bu ayda bitmez. 5 bölüm 5 hafta demek. Neyse sanırım asıl konuya sonbaharda dönerler gibi. Gerçi son bölümleri falan bilmiyorum
BaybLue-Dragon Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-03-2010, 17:12   #9
Super Moderator

fudy'ın Avatarı

26 bölüm olacak diye bir şey söylememiştim ama bu ay sonunda bitiyor yani seri.
Bayfudy Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 16:11.