|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Dash Kappei ( Sapık Çiko ) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#90 |
|
----
Giriş Tarihi: 16-06-2010
|
çok saolun böyle bir paylaşımda bulunduğunuz için geçen sene o kadar aradımki bunu bulamamıştım ne kadar teşekkür etsem azdır.
15. bölümden sonrrasınıda sabırsızlıkla bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#91 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, One Piece, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha vs...
|
Ben 4ten sonrasını indiremedim sorun benden kaynaklı mı yoksa linklerle mi bilmiyorum bu nedenle bir bakabilir misiniz linklere? Ayrıca teşekkür ederim bence kesinlikle herkesin arşivinde bulunmalı diyorum uğraşanların ellerine sağlık.
|
![]() |
|
|
|
#92 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Linkleri yeni kontrol ettim herhangi bir sorun yok, server yoğun olabilir o yüzden biraz bekleyip öyle indirmeyi deneyiniz.
|
![]() |
|
|
|
#93 |
|
----
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Arkadaşlar merhaba,
Acaba serinin diğer bölümleri gelecek mi ? En azından şu an için diğer bölümleri izleme adına İngilizce altyazısını bulabileceğim biryer biliyor musunuz ? Yardımlarınız için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#94 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Diğer bölümlerini de çevireceğim... Ama şuan tatilde olduğumdan sosyal aktivite yüksek dozaj da olduğundan zaman ayıramıyorum, internete belli zamanlar giriyorum. Zaten ingilizceye çeviren grup 30. bölümde yarıda bıraktı. Onları beklemiştim şu ana kadar, yakın zamanda inş. başlıycam, kesin bir tarih veremem ama, beklemede kalın...
|
![]() |
|
|
|
#95 |
|
----
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
30'a kadar olan bölümlerini buldum fakat altyazıların 24 tanesini bulabildim acaba diğer bölümler ve İngilizce altyazılarını bulabileceğim biryer biliyor musunuz ?
|
|
|
|
|
|
#96 |
Giriş Tarihi: 15-10-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: FLCL
Favori Manga: Deadman Wonderland
|
Bu anime kaç bölüm ???
|
![]() |
|
|
|
#97 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Anime toplam 65 bölüm ama yalnızca ilk 30 bölümünün İngilizce fansubu mevcut.
|
![]() |
|
|
|
#98 |
|
----
Giriş Tarihi: 16-06-2010
|
“ Orjinal Gönderi : icedearth
|