|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Dash Kappei ( Sapık Çiko ) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Güzel ama orta halli uzun seriler seçiyorsunuz. Bitirirsiniz siz
|
![]() |
|
|
|
#11 |
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
güzel bir seri fakat linkde geçici olarak kapalıdırmı diyor yoksa benmi yalıs yaptım bir kontrol edermisiniz
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Linkte bir sorun yok. Serverın yoğun olduğu saatlerde tüm slotları premium kullanıcılarına sunuyorlar. Free'ler beklemek zorunda kalıyor.
|
![]() |
|
|
|
#13 |
|
----
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Favori Anime: One piece
|
|
![]() |
|
|
|
#14 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
usta büyüksün
![]() gökde aradim bulamadim şimdi burnumun ucunda saol ![]()
|
|
|
#15 |
|
bunun arternatif linki cıkarmı ? abartısız 2 saat boyunca aralıksız denedim ve her saat bası da deniyorum :(
|
|
|
|
|
|
#16 |
Giriş Tarihi: 17-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: ichigo 100
Favori Manga: kesinlikle sevmem animenin tadını bozuyor.
|
arkadasım acele etmene gerek yok sonucta o link duruyo ömür boyuda durucak silinmez bi link onuniçin acele etme bugun indiremedin 7 saat sonra indir yada yarın indir ne farkeder
![]() “ Orjinal Gönderi : rilqu3
|
![]() |
|
|
|
#17 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Harikaaaa çalışmalarınızda başarılar umarım sonu gelir en kısa zamanda sabırsızlıkla dedective conan'ı bekleyeceğim
....
|
![]() |
|
|
|
#18 |
|
eline saglık ama ben sabırsızlıktan ölüyorum
vtunnel aracılıgıyla megauploada girebiliyorum ve sorunlar yaşıyorum ama yinede sizin projenizi takdir ediyorum sonucta bunun için çabalıyorsunuz bir tek siz deil sizin gibi bize sunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..neyse olmazsa bunun hangi formatta oldugunu ögrenebilirsem avi dosyasını indirip srt yani altyazısı ekliyebilirim diye düsünüyorum demokraside care tükenmez ama zamanda yetmez
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
O herif basketbol ile kalmıyordu. Birde işine gelince çizerler herifi uzun ve yakışıklı çizdiri verirlerdi.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|