|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Dash Kappei ( Sapık Çiko ) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#30 |
Giriş Tarihi: 17-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: ichigo 100
Favori Manga: kesinlikle sevmem animenin tadını bozuyor.
|
|
![]() |
|
|
|
#31 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Kappei'nin seiyuu'su Luffy'nin de seslendirmesini yapmış olan Tanaka Mayumi'dir. AniDB Cast bilgilerine ulaşarak seslendirmelerini yaptığı diğer karakterleri de öğrenebilirsiniz.
|
![]() |
|
|
|
#32 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Takım kaptanınıda Naruto'dan tanıdğımız Kakashi-sensei'nin seiyuusu Inoue Kazuhiko'dur.
|
![]() |
|
|
|
#33 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Luffy'nin söylediği gibi arada çok değişik kendince şarkı mırıldanıyor... Ordan bile tanıyabilirdiniz.
|
![]() |
|
|
|
#34 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-02-2010
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-10-2009
Favori Anime: slam dunk
|
çocukluğumda izlemiştim yanlış hatırlamıyorsan 8 sınıfta slam dunk animesine hayrandım ve yarım bırakmışlardı yerine çikoya devam etmişlerdi ama buda güzeldi ve keyif vericiydi. tamamlamanızı dilerim emeklerinize şimdiden teşşekkürler. bitsinde indirip izlemeye başlayayım.
|
![]() |
|
|
|
#36 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Arkadaşlar şu noktayı belirteyim.
Seri toplam 65 bölüm olmasına rağmen yalnızca ilk 30 bölümü İngilizce fansublanmıştır. Sonraki bölümler muallak, Japonca dublaj raw sürümü bulunduğunu bile sanmıyorum. Grup, çeviriler konusunda nasıl hareket eder bilemiyorum bu 30 bölümden sonra. |
![]() |
|
|
|
#37 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Ben ingilizceye çeviren grubun adminiyle görüştüm. Yakında yeni bölümleri yükleyeceklerini söylediler. Bu serinin sonunu ne olursa olsn getirmeye çalışacağım,olmadı ispanyolca bilen bir arkadaşım var,onun yardımıyla devam etcez.
|
![]() |
|
|
|
#38 |
|
----
Giriş Tarihi: 12-03-2010
|
wayy süper çok uzun zamandır bunu arıyordum teşekkür
ins rapidshare de gelir. birde sonraki bölümler ne zamn gelicek
|
![]() |
|
|
|
#39 |
Giriş Tarihi: 17-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: ichigo 100
Favori Manga: kesinlikle sevmem animenin tadını bozuyor.
|
3 ve 4 üncü bölüm ve altyazılar eklenmiştir.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|