|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
|
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-09-2009
|
![]() Alkolik annesi ile yaşayan 14 yaşındaki Yusuke Urameshi, okulun serserisidir. Herkesle kavga etmekte, okul müdürü dışında tüm öğretmenleri ondan nefret etmektedir. Tek arkadaşı Keiko Yukimura'dır. Civardakı tüm çeteler Yusuke'ye saldırmaktadır. Özellikle de Kazuma Kuwabara, sürekli Yuusuke'nin karşısına çıkmakta ama bir türlü kavgadan galip çıkamamaktadır. Birgün yolda, küçük bir çocuğu hızla gelen arabadan kurtarmak isterken arabanın ona çarpması üzerine hayatını kaybeder. Ölen ruhları "Ruhlar Alemi"ne (Spirit Realm ya da Reikai) götürmekle görevli Botan, ona vaktinden önce hayatını kaybettiğini söyler. Ruhlar aleminin kralının oğlu Koenma, ona geri dönmesinin bir yolu olduğunu söyler. Bir süre hayalet olarak gezdikten sonra tekrar vücuduna kavuşan Yusuke'yi yeni bir görev beklemektedir. Yeni bir güç elde etmiştir ve şeytanların boyutundan (Makai ya da Demon Realm) dünyaya gelen yaratıkları durdurma görevi artık onundur. Çünkü artık o bir Ruh Dedektifi (Spirit Detective)'dir. Şu an Hunter X Hunter'ı yazmakta olan Yoshihiro Togashi'nin aynı adlı mangasından uyarlamadır. Yayınlandığı zaman rating savaşında Dragon Ball Z'i geçmiştir ve Kurama karakteri 2 yıl boyunca Goku'dan çok daha fazla sevilen bir karakter olmuştur. Tanıtım www.anime.gen.tr 'den alıntıdır. Video : 960x720 Dil : Japonca, İngilizce Altyazı : Türkçe, İngilizce Boyut : 470 Mb (Altyazı (.srt) olarakda daha sonra verilecektir) Bölüm 1 - Sürpriz Ölüm [PART 1 ] [PART 2 ] [LINK] Bölüm 2 - Ruhlar Ülkesi'nin Koenma'sı - Yeniden Dirilmek İçin Bir Sınav [PART 1] [PART 2] [PART 3 ] [LINK ] Bölüm 3 - Kuwabara Değişiyor - Bir Adamın Yemini [PART 1 ] [PART 2 ] [PART 3 ] [LINK ] Bölüm 4 - Kızgın Ateş - Sevgilinin Düğümleri [PART 1 ] [PART 2 ] [PART 3 ] [LINK ] Bölüm 5 - Yusuke'nin Dirilişi - Yeni Başlangıç [PART 1 ] [PART 2 ] [PART 3 ] [LINK ] Bölüm 6 - Üç Yokai - Hiei, Kurama, Goki [PART 1 ] [PART 2 ] [PART 3 ] [LINK ] [LINK ] (alternatif link)Bölüm 7 - Kurama'nın Sırrı - Anne ve Oğlu Arasındaki Bağlar [LINK ] Bölüm 8 - Keiko Tehlike İçinde - Hiei, Jagan Ustası [LINK ] Bölüm 9 - Genkai Miras Turnuvası Başlıyor [LINK ] Bölüm 10 - Karanlıkta Ölüm Savaşı - Kuwabara'nın Reiki Kılıcı [LINK ] Bölüm 11 - Yusuke'nin Güçlü Muharebesi - Kanlı Aniş Saldırı [LINK ] Son Düzenleme akod86 tarafından 10-07-2010 10:04 de yapıldı. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Güzel seriye benziyor ilk 5 bölümü izledim 6.bölümden itibaren sendeyiz
|
![]() |
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
|
blüm 8 eklenmiştir..
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Bu seriyi ilk defa izlediğimde dosya boyutları 75 mb falandı sanırsam...Tekrardan 720p olarak izlemek güzel olucak
.Elinize sağlık.
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
|
bölüm 9 eklenmiştir....
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Üye
|
10. bömlüm eklenmiştir... ,
Kendi hızımda devam ediyorum işte... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 13-09-2009
Mekan: Tekirdağ
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: ---
|
Teşekkürler
|
![]() |
|
|
|
#16 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 13-09-2009
Mekan: Tekirdağ
Favori Anime: Cowboy Bebop
Favori Manga: ---
|
6. bölümden sonrası çin Rapidshare linkleri eklenicek mi?
|
![]() |
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-05-2010
Favori Anime: one piece
Favori Manga: hulk
|