|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Ookami-san [04 / 13] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
2.bölüm hızlı geldi.Hızın kadar ,çeviriyi kontrolün hızlı olmasın.Ellerine sağlık.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#11 |
Giriş Tarihi: 25-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Dears
Favori Manga: ------
|
yeni seri için teşekkürler. kuz sandi toradora daki kızın büyük hali degilmi yaw bayagi bi benzetmislerde.
Yeni seri için teşekkürler. Kız sanki ,Toradora'daki kızın büyük hali degil mi ? Yav bayagı bir benzetmişler de.
![]() |
|
|
|
#12 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk
|
Ookami-san'ı lütfen artık Taiga'ya benzetmeyelim. O yeni bir idol olacak
|
|
|
#13 |
![]() ![]()
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: freiburg
Favori Anime: elfen lied, claymore , d gray man ....
|
serinin Ecchi icerigi nedir acaba? sekirei kadar var mi? eger varsa sansürsüz bölümler tercihim olucak
|
![]() |
|
|
|
#14 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Serinin ecchi içeri komiklik üstüne hatta konuşan kadınında dediği gibi size gösterdiğimiz bu kötü hizmet sağnesi için özür dileriz
tarzı şuan ecchi ufukta gözükmüyor gibi
|
|
|
|
|
|
#15 |
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
GuzeL bi seriye benziyor. Ceviride basariLar...
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#16 |
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: Bakemonagatari, Darker Than Black,Naruto,Bleach,OnePiece
Favori Manga: OnePiece
|
Yeni bölüm için eline sağlık duktak.
|
![]() |
|
|
|
#17 |
Giriş Tarihi: 14-10-2009
Mekan: Evrendeki Bir Yer
Favori Anime: Erementar Gerad,Fate/stay Night, Kimikiss, Shakugan No Shana, Toradora, Otome Wa Boku Ni Koishiteru
Favori Manga: Merupuri , Parallel
|
Ne yalan söyleyim izleyip izlememek konusunda kararsızım, ama yinede ilk bölümü izlemeden karar vermekde doğru olmaz sanırım. Umarım çeviriler de kaliteli olur. Emeği geçen herkese teşekkürler.
|
|
#18 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-01-2010
|
Anime fena sayılmaz.Eğer ilk çevirinse kalite ve hız olarak iyi diyebiliriz.Ama devamını da getirmeni dileriz (bir hevesle açtıysan arkandan ağlar bu anime
). Çevirinde başarılar dilerim...Birede ANDB linkini vereyim 13 bölüm olarak geçmişler... |
|
|
|
|
|
#19 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
3. Bölüm eklenmiştir
Edit:Bir cümleyi çevirmeyi unutmuşum düzelttim indiren arkadaşlar bir daha indirirse sevinirim özür dilerim |
|
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|