|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Ookami-san [04 / 13] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#20 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Ellerine sağlık.:s34:
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#21 |
Giriş Tarihi: 20-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Death Note, Aishiteruze Baby, Hakuoki, Ghost In The Shell, Naruto: Shippuuden
Favori Manga: Katekyo Hitman Reborn, Ai Kora, Zetman, Bremen, Kongou Banchou
|
yaz sezonunun bana göre en güzel animesi. Çevirisini almayı düşünüp, son anda caydığım bir seriydi. İlk bölümdeki şu sahne beni kopartmıştı:
|
|
#22 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Yeni bölüm için teşekkürler.Acaba oğlan daha erkek gibi davranmaya başladımı oğlana gıcık oldugum için bırakmıştım.
|
|
|
|
|
#23 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
“ Orjinal Gönderi : Genius_Prince
|
![]() |
|
|
|
#24 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Kimse bakmasa keşke ona sniper kesiliyorda bakınca 2 yaşındaki kardeşim bile döver
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
anladım durumumu bir şans verip izleyeyim bir daha.
|
|
|
|
|
#26 |
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: Bakemonagatari, Darker Than Black,Naruto,Bleach,OnePiece
Favori Manga: OnePiece
|
Chobits aynen bende çocuğu ezik görünce cayacaktım sonra diğer bölümü de izleyeyim dedim, çocuk gelişme göstermeye başlayınca devam etmeye karar verdim. İleriki bölümlerde biraz daha erkek gibi davranır umarım. Duktak yeni bölüm için teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#27 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
4. bölüm eklenmiştir iyi seyirler
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Elllerine sağlık.Düzenli indirme listemde.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#29 |
Giriş Tarihi: 15-10-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: FLCL
Favori Manga: Deadman Wonderland
|
İzlediğim en güzel animelerden biri xD Gülme krizine girdim 1. bölümü izlerken hele ... Bide o 1. bölümün endinginden sonraki o bölüm beni gülmekten öldüren sahne oldu xD Neydi o öyle tekmele beni sohbeti xD ( Bende tekmelenmek istiyorum xD )
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|