|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Sengoku Basara Ni Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Sengoku Basara Ni
Yayınlayan flkuri
13-07-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk
|
Yeni sezon animelerine bir bir sahip çıkılıyor. Bu güzel birşey. Çalışmalarında başarılar.
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Kolay gelsin başarılar.
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Çalışmalarında başarılar.
Ufak bir bilgi vereyim: Bu serinin ilk bölümü %7.4 ile saat 17:00 kuşağının anime bazında en iyi izlenme reytingini kırmış bulunmakta. İlk sezonu gece kuşağında yayınlanırken, ikinci sezon gündüz kuşağına koyulmuş. |
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
ellerinize sağlık arkadaşlar. şimdiden teşekkürler. ilk sezon aradığım aksiyonu bulamamıştım ama ikinci sezondan ümitliyim umarım iyidir.
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Çeviri için elerine sağlık.Şöyle baktıgım zaman çeviri iyi sayılabir, her geçen gün düzeyini artırabilecegini düşünüyorum. Ass ile olarak çalışmayı da öğrenirsen daha da hoş çalışmalar çıkarabilirsin.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 12-11-2009
Favori Anime: furikuri
Favori Manga: Crows
|
Sağolun...
Benim için şu anda sadece çeviri önemli..zaten "altyazı" da çevirilmiş metindir sonuçta.Daha da göze hitap eden bir şekilde olmasını isterdim ama o zaman çeviriyi yapmaya zamanım kalmazdı.. Ben, takip ettiğim serinin yeni bir bölümü çıktığında hemen izlemek isterim, çeviriden animeyi anlayabildiğim sürece görüntü kalitesinin karaokenin veya altyazı renginin pek bir önemi yoktur benim için..1-2 gün fansub beklemek yerine ham altyazıyı tercih ederim. Bu sebepten şimdilik elimden gelenin en iyisi "çeviri"..oda beğenilir umarım. Ama karaoke encode vs. yapmak isterim diyen olursa seve seve veririm çeviriyi.. Aynı zamanda seriyi çevirecek arkadaşlar sahiplenildi diye vazgeçtilerse, başlamalarını rica ederim.. Böylece bende seriyi Türkçe çeviriyle izlemiş olurum |
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 06-07-2010
Favori Anime: D.Grayman,Bleach,Fairy Tail,One Piece,Giant Killing,FMA,Code Geass,Sengoku Basara,HNI
Favori Manga: Naruto,Slam Dunk,Gantz
|
Teşekkürler...Bu sezon epey kıpır kıpır olucak gibi gözüküyor
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 16-07-2010
|
2.bölüm çoktan çıkı.....sse54
Duyurulur......
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball
|
Ahh bee bu animenin 1. sezonu neydi öyle gerçekten çok hoşuma gitti özellikle de final bölümü. 2. sezonu da umduğumuz gibi olur inş. Çevirilerinde kolaylıklar dilerim. Decamını getirmen dileğiyle
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|