|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Cat Shit One!
Yayınlayan Akuma_Blade
17-07-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hadi bakalım, görüntüler ilginç geldi,raw'ını indiriyorum.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas
|
kolay gelsin, görüntüler oldukça ilginç
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İskenderun
Favori Anime: G ve TurnA harici Gundam serileri, Ryousuke Takahashi'nin serileri, GITS, Ideon, FMP, NHK ni Youkoso
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Scar, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Death Note, Akira, Alive
|
Cat Shit One! Türkçe Altyazı
Çeviri -en azından şimdilik- tamamlanmıştır (yeni OVA'ları çıkarsa onu da yaparım yani) İyi seyirler! |
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-10-2009
|
Seriyi burada gördüm ve dikkatimi çekti, hemen indirdim.Gerçekten seri de çeviri de çok güzeldi.İzlemeyen arkadaşlar varsa hemen izlesinler
|
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball
Favori Manga: Dragon Ball
|
Yaa merak ettiğim bişeyler var;
1.) Bu bir TV serisi mi yoksa film mi? Piyasadaki capsler film gibi duruyor da o yüzden soruyorum. 2.) Seri ise serinin çevirileri devam edecek mi? |
||||||||||||
|
|
||||||||||||
|
|
#6 |
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Evet bir seri.
Serinin çevirileri, seri çıktıkça devam edecektir. |
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İskenderun
Favori Anime: G ve TurnA harici Gundam serileri, Ryousuke Takahashi'nin serileri, GITS, Ideon, FMP, NHK ni Youkoso
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Scar, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Death Note, Akira, Alive
|
@Davut
Serinin TV yapımcısı yok, yapımcı bulamadıkları için de bölümleri internetten ONA (Original Net Animation) şeklinde 12 bölümlük bir seri halinde yapmaya karar vermişler ama "indie" Anime olduğu için hiçbirşeyi kesin değil. Her bölümün çıktığı saat çevirisini yapıp koyacağım. Merakınız olmasın. |
![]() |
|
|
|
#8 | ||||||||||||
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball
Favori Manga: Dragon Ball
|
Saolun anladım. Yardımlarınız ve çevirilereiniz için Teşekkürler.
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() |
| Tanıtım Araçları | |
|
|