Geri Git   Anime manga > AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları > Sizin Çevirileriniz

Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler.

AA! Megami-sama OVA 1993

AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan AA! Megami-sama OVA 1993 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Pısırık, genelde pek ciddiye alınmayan ama tertemiz bir kalbi sahip, bir üniversite öğrencisi olan Keiichi Morisato, yurtta telefonla yemek siparişi ...

Like Tree1Beğenilenler

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
AA! Megami-sama OVA 1993
Yayınlayan Shiniori
18-08-2010
Standart AA! Megami-sama OVA 1993

Pısırık, genelde pek ciddiye alınmayan ama tertemiz bir kalbi sahip, bir üniversite öğrencisi olan Keiichi Morisato, yurtta telefonla yemek siparişi vermek ister ama "Tanrıça Hattına" bağlanır. Önündeki aynadan, Belldandy adında, güzeller güzeli bir tanrıça çıkar ve Keiichi'ye dileğini sorar. Doğal olarak Keiichi buna inanmaz ve Belldandy'den hep onunla kalmasını ister. Ardından yurttakiler Belldandy'i görürler ve ikisini de kapı dışarı ederler. Çünkü; yurda bayan almak yasaktır. Kapıda kalan ikili, kendilerine kalacak yer bulurlar ama başkalarının onları yanlız bırakmaya pek niyeti yoktur.

Kousuke FUJISHIMA, bir motor ve model tutkunu bunu da esere yansıtıyor. Tanrıçalar adlarını, İskandinav Mitolojisindeki kader tanrıçalarından almakta. Urs geçmiş zamanı, Belldandy (Verdandi) şimdiki zamanı ve Skuld gelecek zamanı simgeliyor

Not: çevirilerimizde hatalarımız muhakak vardır zamanla düzelicek arkadaşlar

[CalChi] Sürümlerine Uyumludur.
tiso81 bunu beğendi.

AA! Megami-sama OVA 1993

Çeviri Bilgisi
Çevirmenler
Onepiece-tr Çeviri Grubu
xDonTPaniCx
Fansub Sitesi
www.onepiece-tr.com

Eklentiler

Genel Bilgi
Anime Türü
Drama,Fantastik,Komedi,Romantizm
Yönetmen
Hiroaki GOHDA
Süre
28 Dk
Bölüm Sayısı
5
Anime Kategorisi
OAV

Üye degerlendirmesi
Çeviri Kalitesi
80%80%80%
8
Genel
90%90%90%
9
1 üye oyladı 85% averaj
Eski 18-08-2010, 01:02   #1
Ne düşünüyorsun?

Fikirci

Shiniori'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 17-10-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: ichigo 100
Favori Manga: kesinlikle sevmem animenin tadını bozuyor.
Standart İlgi: AA! Megami-sama OVA 1993

ilk ve 5 inci bölüm tamam kontrol ve düzenleme kaldı.
BayShiniori Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-08-2010, 16:43   #2
Ne düşünüyorsun?

----

rocker_tr'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Naruto, One piece
Favori Manga: Historys Strongest Disciple Kenichi, Hajime no ippo

Bizde linklerin yayınlanasaya kadar bekleme durumuna geçtik...

ÇEviride emeği geçen herkese teşekkürler.
Bayrocker_tr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-08-2010, 19:17   #3
RyK
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 15-04-2010

Sende hep sevdiğim serilere el atıyorsun Shiniori. Kolay gelsin ellerinize sağlık.
BayRyK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-08-2010, 21:14   #4
Ne düşünüyorsun?

Fikirci

Shiniori'ın Avatarı

saolasın üstad eski serileri severim yeniler bayıyo ya 3 ayrı fansub aynı seriye el atarsa hayır gelmez o animeden
Eski 19-08-2010, 15:32   #5
Ne düşünüyorsun?

Fikirci

Shiniori'ın Avatarı

ilk bölüm ve altyazısı yüklenmiştir. açılış ve kapanış ingilizce altyazılarını cevirmeye gerek duymadım.. bunun fansubunu yapmak isteyen olursa acılıs ve kapanıs kanji altyazılarını verebilirim.
Eski 19-08-2010, 15:41   #6
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 21-01-2010

Abi boş ver şarkıları çevir gelişi güzel Neden bu seriyi kimse çevirmek istemez çözemedim halbuki süper...
Sağolasın bu anime listemde 5 yıldır var
bigbody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-08-2010, 17:09   #7
Ne düşünüyorsun?

Fikirci

Shiniori'ın Avatarı

“ Orjinal Gönderi : bigbody Mesajı Görüntüle

Abi boş ver şarkıları çevir gelişi güzel Neden bu seriyi kimse çevirmek istemez çözemedim halbuki süper...
Sağolasın bu anime listemde 5 yıldır var
neden çözemedin sölim sana cevap çok basit : türkçe altyazısı cıkan animelerin coğu yeni animeler ve fansublarında hep yeni animelere el atıyorlar sanıyorlarki yeni animeler çok tutulur ama yanlış düzen yapıyorlar önce eskiler çevrilicek sonra yenilere el atılıcak. eskiden HDTV RAW yoktu mesela örnegin : city hunter, hokuto no ken, lupin III, one piece, detective conan, space adventure cobra, captain tsubasa bunlar aklıma gelen animeler cogu en aşşa 10 ar yıllık animeler 640x480 çözünürlüğe sahipler kimse bunları kolay kolay fansub yapmaz ama yenilere yaparlar çünkü işlerine gelmiyorlar bizim toplumdaki düşüncede bu yeniler tutulur hesabı yenilere el atıyorlar ama eskilere el atsalar bak o zaman nasıl anime patlaması yaşanır türkiyede.. neyse cok konustum galiba
Eski 22-08-2010, 07:50   #8
Ne düşünüyorsun?

Fikirci

Shiniori'ın Avatarı

ikinci bölüm altyazısı tamamdır elimden geldiğince düzenlemeye çalışıyorum şimdilik download linkini koyuyorum birazdan altyazısını koyarım.
Eski 22-08-2010, 10:19   #9
Kolum ne zaman iyileşecek
acaba

çok yorgun

CHOBiTS'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO

“ Orjinal Gönderi : Shiniori Mesajı Görüntüle

neden çözemedin sölim sana cevap çok basit : türkçe altyazısı cıkan animelerin coğu yeni animeler ve fansublarında hep yeni animelere el atıyorlar sanıyorlarki yeni animeler çok tutulur ama yanlış düzen yapıyorlar önce eskiler çevrilicek sonra yenilere el atılıcak. eskiden HDTV RAW yoktu mesela örnegin : city hunter, hokuto no ken, lupin III, one piece, detective conan, space adventure cobra, captain tsubasa bunlar aklıma gelen animeler cogu en aşşa 10 ar yıllık animeler 640x480 çözünürlüğe sahipler kimse bunları kolay kolay fansub yapmaz ama yenilere yaparlar çünkü işlerine gelmiyorlar bizim toplumdaki düşüncede bu yeniler tutulur hesabı yenilere el atıyorlar ama eskilere el atsalar bak o zaman nasıl anime patlaması yaşanır türkiyede.. neyse cok konustum galiba
Dediğin gibi fansub olarak eski serilere pek yanaşılmıyor.Zaten eski serileri çevirenler belli bir yaş kitlesindeki kişiler oluyor.Bende bir tane çevirmiştim ilk çalışmam oldugu için o kadar iyi bir çeviri yapamasamda elimdne geleni yapmıştım.Yeni serielr çıktıktan sonra kapışılıyor bazırlarını bir kaç kişi birden çeviriyor.ama seri hakkında önceden yeterli bilgi olmadığı için ve serinin gelişimi hoşlarına gitmeyip sıkıldıkları için pek çoğu yarım kalıyor.Tabi bazı yarım iş sevmeyen arkadaşlar zorlada olsa serielri bitiriyorlar ama başladıklarına pişmanlar.

Bay CHOBiTS şuan çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık