|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan School Rumble Second Term スクールランブル 二学期 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Tanıtım: Okul festivali yaklaşırken kabadayımız Harima, hala Tenma'ya duygularını açamamıştır. Okulda, ismiyle anılan kızların sayıları gitgide artan Harima, okul festivalinin ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 26-09-2009
|
çeviri için teşekkürler ama download linkinide verebilirmisin acaba 2 saattir arıorm ama bulamadım lütfen seriyi bitirmek istiyorumda .
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: Berserk
|
arkadasalr ben su grubu bir türlü bulamadım linkl olarak verebilir misiniz :(
|
![]() |
|
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
ftp://ftp.anime-browser.com/Animes/School%20Rumble/
ilk sezon + ikinci sezon ancak beyazmın çevirisi [Your-mom] a senkronlu. iknci sezonun ilk 17 bölümü uygun değil gerisi var. İlk 17 yi bulan bana da versin torrentten de indiremiyorum.
|
|
#13 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-02-2010
|
teşekkürler tekrar tekrar seyrettiğim bir seri ingilizce altyazı özellikle
|
|
|
|