|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Wolf's Rain ウルフズレイン
Yayınlayan bedifeci
17-09-2009 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
Asistan
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic - Utawarerumono
Favori Manga: Claymore
|
Çeviren arkadaşa çok teşekkür etmek gerek bence harika bir seri iki kardeşimede izletmeyi bşardım.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Your Dream...
Favori Anime: One Piece, Gintama
Favori Manga: Berserk
|
Sanırım sıkılmaksızın 26 bölüm + 4 Ova sını izlediğim serilernden biriydi.
Çeviren arkadaşa/abiye teşekkürler. Ayrıca "Bedifeci" abiyede teşekkürler. İyi günler.
|
|
|
#3 | ||||||||||||
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Antik Kent
|
Kesinlikle yüzeysel olmayan bir seri, çabuk sıkılan ve eğlence arayan kimselerin beğeneceğini sanmam ama senaryo bakımından izlediğim harika serilerden biridir. Görünen kısımdan ziyade istenen beklenen fedakarlıklarla süslü derinlik anlaşılmalıdır. Ne olursa olsun amaç için feda edilebilir mi, bu amacın ne olduğuyla bağlantılı mıdır, izleyip anlamaya çalışmanızı öneririm.
|
||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||
|
|
#4 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 01-11-2009
Mekan: Lanetli gezegen dünya
Favori Anime: Rurouni Kenhsin, 12 Krallık, Wolf's Rain, Death note, CodeGeass, Inuyasha, Bleach, Claymore...vsvs
|
Gerçekten çok güzel bir seri
@Beyazm- dediğin gibi görünenden fazlası ve yüzeysel değil. Ayrıca kısır döngü başla sonun korkunç benzerliği gerçeğini güzel anlatan bir anime bence. Ben çok beğenerek sıkılmadan ve keyifle izledim. Bakmayan herkese tavsiye edeceğim animelerden. Çeviri için teşekkürler. |
![]() |
|
|
|
#5 | ||||||||||||
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball
Favori Manga: Dragon Ball
|
İlk Bölümü izledim güzel bi yapıma benziyor. Henüz bişey anladığım söylenemez o yüzden çevirideki kararımı ve yorumlarımı sona saklamayı tercih ediyorum. Teşekkürler çalışma için.
|
||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Sonsuzluk
Favori Anime: Kuroshitsuji,Code Geass
|
Güzel yapımdır Wolf's Rain,sonu beni hayal kırıklığına uğratmış olsa da.Ama bazen en iyi sonlar istenmeyen olay ve durumların nüksetmesiyle oluşurlar.Bitimine doğru gözyaşlarımı tutamadığım nadir serilerden biridir.Birçok dramı barındırır içinde,karakterler hayatın acımasız yüzüyle tanışmış kişilerdir ve bu yüzden katılırlar Kiba'ya.Dünyadaki her insanın bilinçli-bilinçsiz aradığı cennete,benim penceremdense sonsuz huzur,bilgi ve sevgiye ulaşabilmek hayaliyle koşar bu hikayedeki emsalsiz kurtlar.
Herkese tavsiyemdir.Uzun süre önce izlediğim bu animenin çevirisinden de memnun kalmıştım.
Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlaştırır insanı Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. ![]() |
||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||
|
Çevirmen
![]() Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: G.Antep
|
Nedense beni bağlamadı bu seri bir türlü, karakterlere çok fazla duygu yüklenmiş. Abi sen cennete ulaşsan ne oluur, ulaşmasan ne olur, kurtsun bir kere ölünce kuşkusuz toprak olacaksın.
(tabii bu düşünceyle film izlenmez ama) Hele o çiçek kıza iyice tilt oluyorum, bu kadar pasif bir karakter olamaz, bakışları bile sinir bozucu. Kiba'nın hayatını tehlikeye atıp ihtiraslarının ardından şuursuzca koşması da bir o kadar saçma geldi bana vs. vs... Kurt ve çiçeğin aşkı, ne uyumlu bir çift ama...Her neyse bunlar tamamen kendi düşüncemdir, belki kendimi derinliğine indirememişimdir belki de o derinlik hiç yoktur zaten ama anime gerçekten başka gözlere güzel görünmüş belli ki.
Under wicked sky, the black of day, dark of night... Kyrie's lonely life._xetera mirinê_ Kono kokoro kakushita mama heiki na kao shite aruiteta. "Talihim yok bahtım kara Böyle hayat batsın yere Sinesine vura vura Ölen var mı benim gibi? " Son Düzenleme Kyrie tarafından 11-08-2010 09:25 de yapıldı. |
||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball
Favori Manga: Dragon Ball
|
Zevkler renkler ve fantasy'ler tartışılmaz Da pek bi aksiyon yok animede. bi kaç bölüm ilerledim ama beklediğim reaksiyonu alamadım. Sonra haliyle geri sildim. Bi yapımda aksiyon olacak derin düşünceler ve planlar olacak ki ben zevk alarak izleyim o animeyi (Tabi bu da benim anime izleme fantazim )
|
||||||||||||
![]() |
|
||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||
|
Kıdemli Üye
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Sonsuzluk