|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Wolf's Rain ウルフズレイン Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> “ Alıntı ” İnsanoğlu, kurtların soyunun 200 sene önce tükendiğini sanmaktadır. Ama insanların bilmediği şey kurtların insan haline dönüşebildikleridir. İnsan ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#10 |
![]()
Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir
|
Evet yılların avatarı sonuçta bir onii-chan(*) değil mi? Ama ben sevmedim ve duygusal seriler artık saçma geliyor. Hatta duygusal olmak insanı güçsüzleştiriyor bence.
Kurt ve çiçeğin arasında aşk yoktu tam olarak evet, olamaz da zaten. Birtek hoşuma giden karakter Tsume'ydi biraz. Sert ve mert. :s34: (Gerisi hakeye(hikaye) derler Antepte )
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
Duygusal olmakla duygulu olmayı birbirinden ayırıyorum ben artık.Duygusallk gerçekten bir zayıflık.İnsan böyle olduğunda hisleri onun efendisi oluyor.Ancak duygulu insan (açıkçası kelime oyunu gibi ama) hislerin yanında mantığa da kulak verme gücünü ifade ediyor artık bana.Hislerin kölesi olmayı değil,efendisi olmayı çağrıştırıyor.
Tsume hoştu cidden,hatta animeyi izlediğim dönemler saç modellerimiz de aynıydı onla
|
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
yeni başlayacağım çevirmen arkadaşlara teşekkürler ama yorumları okuyunca hevesim kursağımda kaldı
keşke okumasaydım
|
|
#13 |
![]()
Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir
|
Yok yook sen kesinlikle başla takılma yorumlara, beğenebilirsin çünkü. Yani beğenen tam beğenir beğenmeyen hiç beğenmez tarzı bir anime. (Elfen Lied'ın soundtrackı gibi farzet.
) İyi seyirler diliyorum şimdiden.
|
|
#14 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
İzlemem tamamiyle şans, güzel bir seriydi hikayesini ben çok beğendim, hikaye ve çizimler dışında bence sonu çok iyiydi.
İzlemeye başladıktan sonra eski bir arkadaşın avatarının bu animeye ait olduğunu öğrendim hoş bir sürpriz oldu tabi
|
|
#15 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Her izleyeyen anlayıp derinliği hissedebileceği bir yapım değil, birçok kişiye sıkıcı gelirken kimisine de itici gelecektir.
|
![]() |
|
|
|
#16 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
Aynı şekilde her beğenenin de animenin derinliğini anladığını söyleyemeyiz.
|
|
|
#17 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball
|
|
![]() |
|
|
|
#18 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-07-2010
Mekan: Rüzgarlı Vadi
Favori Anime: Ouran,Nana,CB,Gintama,SC,...
|
Derin çok derin bir anime o yüzden herkesin izlemesi gerekmiyor diye düşünüyorum daha doğrusu mitoloji ile dramın bileşiminde ortaya çıkacak karışımı sevenler için yavaş yavaş izlenmeli belki ard arda değilde haftada bir o zaman daha çok tadı çıkar.
|
|
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|