|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Tennis no Ouji-sama (131 / 178) [2001-2005] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
12Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Tennis no Ouji-sama (131 / 178) [2001-2005]
Yayınlayan fudy
03-10-2009 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
teşekkürler fudy, seride bayağı ilerledin gerçekten... bende anlatılanlardan sonra bayağı izlemek istiyorum, ama 170 bayağı gözümde büyüyr... neyse kolay gelsin çevirilerde:birnumara:
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Teşekkürler fudy. Buradan epey bir takip edeninde var sanırım. Kolay gelsin.
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Teşekkürler.
İzlemeni kesinlikle tavsiye derim sparti. Çok güzel bir seridir. Her ne kadar son ulusal Şampiyona OVA'larında biraz fazla hayal gücünü yükseltlerde izlenmeye değer bir spor animesi. Spor animeleri içerisinde benim için 1 numara. Hiç sıkıcı bölümü yok. Eyeshield'i izlerken arada çok fazla boş blüm vardı. Seriye olan ilgimi azaltıyordu. Ama bunda öyle bir şey yok. Fiiler sayılabilecek bölümler olsa da konusu veya matraklığı ilgiyle izlenebilecek hale getiriyor... Elimden geldiğince kısa sürede seriyi bitirmeyi planlıyorum ama okullar açıldığından epey bir uzayacak... |
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
fudy seride baya ilerledin. Elimde dvd playerda seyrebileceğim uzantılar var. Bunun olması bu animeye kısa sürede başlama havası veriyor bana
Çevirilerinin zaten güzel ona laf yok. Seridende çok iyi şeyler duydum. Birazda spor animesi seyretmek lazım
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Bende çok güzel şeyler duydum seri için. Wizardsky sağolsun, serinin bildiğim en büyük fanı. : )
Bir gün tavsiyesine uyup bende başlıycam.
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Teşekkürler Fudy.Bir ara başlıcaktım buna fakat tenis üzerine olduğu için ve daha çok erkek karakterlerden oluşan bir kadro görünce romantizm acısından beğeneceğimi düşünmedimdi.
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Abi hep romantizm nereye kadar
Ben bi şans vericem bu seriye.Tenis zaten sevdiğim bi spor çeviride güzel olunca beklememek lazım...
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: çanakkale
Favori Anime: prince of tennis, one piece, kyou kara maou, ouran
Favori Manga: w juliet, one piece, rosario vampire, fruits basket
|
En sevdiğim animedir..eline sağlık..herkese tavsiye ederim...:birnumara:
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
Süper bir seridir herkese öneririm.
Çeviriler için teşekkürler fudy. Sen sezon bitirdikçe ben başlıyorum. 1-2 gün içinde ikinci sezonuna başlayacağım. Böyle güzel bir spor serisinin çevrilmesi çok iyi. Çok az spor serisi çevriliyor. Umarım bırakmadan devam edersin.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|