|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Tennis no Ouji-sama (131 / 178) [2001-2005] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
türlerine baktığımızda daha çok erkekler için yapılmış olmalarına rağmen (bunu kabul etmiyorum tabi) türkçeye çevrilen spor animesi yok denecek kadar az. bu durum beni gerçekten şaşırtıyor. umarım ilerde daha çok spor animesi çevirisi yapılır.
sana da bu seriyi çevirdiğin için teşekkür ediyorum. ben de takip ediyorum. gerçekten akıcı ve hiçbir bölümü sıkmıyor. okulla birlikte yürütmek zor olacaktır şimdiden kolaylıklar dilerim
|
![]() |
|
|
|
#11 |
Giriş Tarihi: 09-10-2009
Mekan: Aklın, bilginin ve düşlerin izlediği her yerdeyim
Favori Anime: One piece, Bakemonogatari,Yumekui Merry,Enma Ai,Usagi Drop,Black Lagoon: Roberta's Blood Trail ..
Favori Manga: one piece, beelzebub..
|
çevirilerin tamamlanmış olması bir yana konusuda güzelmiş ayrıca beğenende bayağı arkadaş varmış çeviriler için sağol nice projelerinide de iyi çalışmalar
|
![]() |
|
|
|
#12 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
53~68 arası bölümler eklenmiştir. Sezonun kalan 10 bölümünü de toplu olarak yayınlayacağım.
|
![]() |
|
|
|
#13 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Çalışmanda başarılar.Elimde okadar indirilecek seri varki bu seriyi sonraya bırakıyorum.Uygun bir raw bulabilirsem başlarım. :birnumara: Tenise ayrı bir ilgim var.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#14 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Başlığı güncelleyemiyorum. Düzeltilirse sevinirim...
|
![]() |
|
|
|
#15 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Başlık düzeltildi. Bazen böyle bir hata veriyor. Ben de ikinci denememde düzeltebildim. Çalışma için teşekkürler fudy_46.
|
![]() |
|
|
|
#16 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
ya ben bu seriyi izlemeye doyamıyorum
dün verdiğin tüm bölümleri izledim fudy çeviri çok güzeldi eline sağlık yeni bölümler için şimdiden beklemeye başladım
|
![]() |
|
|
|
#17 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Denizli
Favori Anime: One Piece-NHK ni Youkoso-Ouran HC-LoveCom-Berserk-NGE-Slam Dunk-Hajime no Ippo-Seirei no Moribito
Favori Manga: One piece
|
Fudy ilk mesaja raw linklerini ekledim umarım mahsuru yokdur.
|
![]() |
|
|
|
#18 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: Kara no Kyoukai
|
Yine sağlam güncelleme olmuş fudy, ellerine sağlık. :birnumara:
|
|