|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Sizin Çevirileriniz Üyelerimiz tarafından hazırlanmış çeviriler. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Sizin Çevirileriniz Forumunda Bulunan Tennis no Ouji-sama (131 / 178) [2001-2005] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#30 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
“ Alıntı ”Megaupload'taki dosyalarla verilen altyazılar uyumlu mu?
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#31 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Bulamazsın. Ben bile videodan bakarak çeviriyorum. Ola ki buldun, bana da verirsin inşallah.
|
![]() |
|
|
|
#32 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Düzce
Favori Anime: Katekyo Hitman Reborn,One peace,Bleach,Dragon Ball Z
Favori Manga: Slam Dunk,Naruto
|
Bu ova ve movieleri hangi sırayla izleyebileceğimizi yazabilirmisin fudy
|
|
#34 |
|
----
Giriş Tarihi: 12-09-2009
Favori Anime: One piece
Favori Manga: Naruto
|
s.a kardeş seriye devam edecekmisin yoksa burda bırakacakmısın..
cok güzel bi seri yarım kalmaz inşallah cevirdigin bölümler içim ayrıyetten teşekkürler. |
![]() |
|
|
|
#35 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
A.selam.Benim bildiğim 3-4 seri ve anime movie çeviriyor. Bu seride 75 bölüm çevirmek kolay degil. İptal demedikçe hiçbir seriyi bırakacağını düşünmüyorum. Birde gördüğüm belli aralıklarla belli serilere yoğunlaşıyor. Bir bakmışsın iki üç bölüm gelmiş olabilir.Şunu unutmayalım herkesin hobisi var bu arkadaşlarda gönüllü bu işi yapıyorlar. Neyse başlık benim değil ,bu tür bilgileri mümkün olduğunca özel mesajla öğrenelim.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#36 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
76~81 arası bölümler eklenmiştir. İyi seyirler...
|
![]() |
|
|
|
#37 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: otaku planet
Favori Anime: ouran high school,toradora,paradise kiss,H2O footprints in sand,kekkaishi,naruto
|
Ellerine sağlık yakında başlicam *-*
|
|
#38 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann
Favori Manga: Eyeshield 21
|
Hocam çevrilmesi gereken spor animelerini sahipsiz bırakmıyorsun, spor animelerini seven biri olarak sana can-ı gönülden teşekkür ediyorum.
Çevirilerde kolay gelsin.
|
|
#39 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
teşekkürler ve eline sağlık, rahata erdiğimde kaldığım yerden izlemeye devam edeceğim şimdilik biriksin
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|