|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tamamlanmış Çalışmalarımız AMT tarafından hazırlanan tamamlanmış fansub ve sub anime çalışmaları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Tamamlanmış Çalışmalarımız Forumunda Bulunan Clannad Altyazı Çalışması Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#10 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note
|
izlemedim ama güzel birşeye benziyo izliye bilirim xd
|
![]() |
|
|
|
#11 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Arkadaşlar Seriyi indirdim ancak 22 bölüm olması gerekirken 24 bölümdü.. Kalan altyazıları divx ten indirdim 23. bölüm tamam ama 24. bölüm tutmadı... Var mı bir el atabilecek ?... Bendeki 24. bölüm tomoya uyurken gri saçlı kızın, tomoyo sanırım, gelip onu uyandırmasıyla başlıyor... Yanlış bölüm mü indimişim?....
|
![]() |
|
|
|
#12 |
|
----
Giriş Tarihi: 04-05-2010
Favori Anime: one piece
Favori Manga: one piece
|
eline saglık tesekkürler
|
![]() |
|
|
|
#13 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
“ Orjinal Gönderi : martikanadi
|
![]() |
|
|
|
#14 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
[SS-Eclipse]_Clannad_-_The_Motion_Picture_(DVD)_[FDB42A85]
Bende fazladan bu sunumda var. Ama altyazısını bir türlü bulamıyorum... Elinde olan varsa bana gönderebilirse sevinirim... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
22. bölümden sonrası yok gerisi fansub Animeou.net te var.DP en son 13. bölüme gelmişlerdi ikinci sezonu.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|