|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tamamlanmış Çalışmalarımız AMT tarafından hazırlanan tamamlanmış fansub ve sub anime çalışmaları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Tamamlanmış Çalışmalarımız Forumunda Bulunan On iki Krallık Fansub [45/45] 720p [05/45] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Juuni Kokuki - Juuni Kokki 十二国記 Twelve Kingdoms Oniki Krallık Genel Tanıtım: Fuyumi Ono'nun Juuni Kokuki isimli romanından animeye uyarlanmış ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#230 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Netload linkleri 21'inci bölüme kadar yüklenmiştir. Yüklemeler devam etmektedir. Tüm dosyalar rapidshare dosyaları ile eştir. Yüklemeler için aoshi'ye teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#231 |
![]() ![]()
|
Netload.in alternatif linkleri 25'inci bölüme kadar eklenmiştir. Teşekkürler Aoshi.
|
![]() |
|
|
|
#232 |
![]() ![]()
|
[KAA] uyumlu altyazılar eklentiler bölümüne eklenmiştir.
|
![]() |
|
|
|
#233 |
![]() ![]()
|
Netload.in linkleri tamamlanmistir, tesekkurler aoshi.
|
![]() |
|
|
|
#234 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Paylaşımda kolaylık sağlandı Uploadda emeği geçenlere teşekkürler.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#235 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-10-2009
|
Susano'o bluray bence çok iyi olmuş öbürküsünü kalitesi düşüktü ama bluray çok mb acaba bluray sürümünü 720 veya 480p olarak yapsan 300 350 mb gibi sence daha iyi olmaz mı ? bana göre çok fazla mb rica etsem bunu düşünürmüsün ?
|
![]() |
|
|
|
#236 |
![]() ![]()
|
ilk başta yayınlanan dvd-ripler zaten 480p. Bence kalitesi o kadar düşük de değildi. Bu anime için BluRay sürümünün yayınlanmasını müteakip kaliteli bir sürüm yayınlama fikri Hei_(BK201)'den geldi. Kalite tutkunları için güzel bir icraat olacağını düşünerek ve uyarlamanın nasıl olacağını kendisine bırakarak kabul ettim. Söylemek istediğim şey, bu konuda emek harcayan kişi Hei'dir ve standardı belirlemekte karar kendisine aittir. Çünkü 720p yapmak demek kodlamak ve yüklemek için yeniden bir ton iş çıkması demek.
|
![]() |
|
|
|
#237 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-10-2009
|
“ Orjinal Gönderi : Susano'o
|
![]() |
|
|
|
#238 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
720p yapılabilir bu anime için değer. Tabi ilk önce 21 bölüm çıkan blurayları eritmem lazım
...
|
|
#239 |
![]() ![]()
|
@nolimit080
Yapımcı firmaya bundan 2-3 yıl kadar önce Japonca resmi bir yazı yazıldı ve yazının bulunduğu sayfada imza kampanyası yapıldı. Katılımı çok net hatırlamıyorum ama epey kalabalık olduğumuzu söyleyebilirim. Ben sonradan görüp katılmıştım. Yapımcı firmanın resmi herhangi bir açıklaması olmadı ancak, internet üzerinde söylenenlere göre firmanın seriyi devam ettirme niyeti yok. Bir başka haber, Fuyumi Ono Oniki Krallık adlı roman serisini tamamen bitirdiğini de açıklamadı. Şu an itibariyle en son hangi kitap yayınlandı emin değilim ama, bir teori de tüm kitaplar yayınlandıktan sonra devamının animeye aktarılabileceği yönünde. Sabırla beklemekten başka çaremiz yok. @Hei Teşekkürler.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|