|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tamamlanmış Çalışmalarımız AMT tarafından hazırlanan tamamlanmış fansub ve sub anime çalışmaları |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları Kategorisinde ve Tamamlanmış Çalışmalarımız Forumunda Bulunan Tears to Tiara Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
1Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
|
#60 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-03-2010
Favori Anime: Death Note,Kuroshitsuji,Clannad,Toradora!,Tears to Tiara,Elfin Lied
|
Deneme amaçlı 3 bölüm indirdim torrentten ve gerçekten çok beğendim ve devamını hemen indiriyorum, çeviri için çok teşekkür ederim @secret_senshi
Ek olarak belirtmek isterim bu arada, altyazı da birkaç yerde yorumunuz olmuş yaptığınız yorumlar gerçekten çok komik ve o an aklımdan tam geçenlerdi buda çok hoştu
|
|
#61 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-03-2010
Favori Anime: Death Note,Kuroshitsuji,Clannad,Toradora!,Tears to Tiara,Elfin Lied
|
Şuan itibariyle bu animede bitti, gerçekten süperdi çok beğendim... Tekrar teşekkürler @secret_senshi
Bu arada benim indirdiğim sürüm "[Coalgirls]_Tears_to_Tiara_(1280x720_Blu-Ray_FLAC)" tı ona göre senkronladım altyazıyı, isteyen yani bu sürümü indiren olursa burdan indirsin: http://divxplanet.com/sub/s/159585/Tizu-to-tiara.html
|
|
#62 |
Giriş Tarihi: 08-05-2010
Mekan: Herhangi bir yer...
Favori Anime: Baccano!, One Piece, Feedom, Hellsing Ultimate...
Favori Manga: Ao no Exorcist, Vegabond, Veritas, Gamaran...
|
Geçersiz Komut: Eklenti
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin. 1-26 bölümler linkine tıklayınca karşıma bu çıkıyor.Bir sorun var ilgilenir misiniz?
|
![]() |
|
|
|
#63 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Eklentiler bölümündeki ,altyazılardan mı bahsediyorsun ? Bahsediyorsan ve indiremiyorsan diğer altyazıları da indiremiyor olmalısın.Böyle bir durumda mailine gelen aktivasyon kodunu onaylamadığını söylüyeceğim.
edit:Sağ tarafta dosya ekleri var.Oraya tıkla altyazıları indir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|