|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Merhaba ,Ha..HamanoTaiki? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Merhaba insancıklar... Ben Hamano...HamanoTaiki. Yaşım yani Lvl im 24...Üyeliğimde ısrar ettiği için yani burada bulunmamın nedeni sevgili arkadaşım Sakura Shigatsu'dur. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-12-2009
Mekan: Mêlée Island
|
Merhaba insancıklar...
Ben Hamano...HamanoTaiki. Yaşım yani Lvl im 24...Üyeliğimde ısrar ettiği için yani burada bulunmamın nedeni sevgili arkadaşım Sakura Shigatsu'dur. O zorlamasaydı daha da gelmezd...Aumm ne diyorum ben şeyy ehehehe!!! pardon ^^" neyse hemen kendimi tanıtma bölümüne geçelim isterseniz. Efendim gecem ve gündüzüm dört duvar arasında tıkılı olmakla birlikte ayda yılda bir yapılan Anime Etkinlikleri veya arkadaş buluşmaları dışında hiçbir şekilde fazla kendimi dış dünyaya bırakmayan bir insanım. Bunun içinde ne yapıyorum Kendimi konsol ve bilgisayara kaptırıyorum...Anime seyrederim manga okurum (Tabi ki hepsini dozunda bırakmak kaydıyla bir oturuşta 250 bölüm naruto izlemek gibi bir saçmalıkta bulunmadım) Müzikte tabi hayatımda önemli bir yer tutuyor Şöyle bir bakarsak oyun anime ost'leri ve yabancı Brooagh!! Grogh!! Wroagghh!! metal gruplarını sevmekteyim. İlham kapımı çalarsa oturur çizim yaparım işte... Anime ile ilk tanışmamı soracak olursanız bundan sümüklerim aktığı dönemde televizyondan takip ettiğim belli başlı animeleri seyredişim ve sonradan bunlara anime dendiğini öğrendiğim zamandan bu yana anime ile iç içeyim işte. Ortaöğretim yıllarında daha çok sarıldım ve ipin ucunu bırakmadım yani bayağı bayağı bu işle yakından ilgili ve bilgiliyim (hava değil yani yanlış anlaşılmasın XD) bir ara kısa bir süreliğine kendimi çektim bazı sağlık sorunlarından ötürü vakit ayıramadım ama daha sonrasında arkadaşım saolsun beni tekrar geri çevirdi ve artık bırakmaya pek bir niyetim yok hayatımında en çok sevdiğim ilgi alanlarından biridir çizim ile birlikte...Umm Rurouni Kenshin ve ana karakteri olan Himura benim en sevdiğim anime ve karakterlerin Başında gelir. Bazı rahatsızlıklarımdan dolayı gün doğumunu sıklıkla seyrederim evin içinde insan üstü bir hava hakim olduğundan pek uyumama izin vermezler o yüzden günümün belli bir kısmını uyuyarak geçiririm. Japon kızlarına karşı da oldukça büyük bir zaafım var bunu da belirtmeden geçemicem heh heh heh...^^" Onun dışında iyiyimdir zaten çabuk kaynaşır anlaşırız insanlara karşı pek bir zararım dokunmaz tartışmam ama kuyruğumun üzerinde fazla tepinilmediği sürece tabi...neyse işte bu kadar Herkese iyi eğlenceler ve forumda hoş vakit geçirmeler XD |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 18-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: C.C.Sakura,M.K.Rayearth
|
Hoş geldin Taiki (ismimi vermesen olmazdı sanki ):zor:
Buraya çabuk alışacagını düşünüyorum.Bilgilerini ve çizimlerini bizden mahrum bırakma... keyfin bol olsun (:
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
hoşgeldin dostum
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Bir Kenshin sever daha
Foruma hoşgeldin Taiki. Bol bol eğlenmen ve bilgilerini bizlerle paylaşmanı, katılım yapmanı dilerim.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Ben çağırsam gelmezdin zaten
İlla karşı cins sizi davet edecekte öyle geleceksiniz ![]() Seni burada gördüğüme sevindim. İyi forumlar. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
hoşgeldin, iyi eğlenceler
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-12-2009
Mekan: Mêlée Island
|
“ Alıntı ”Gundamaster: Seni burada gördüğüme sevindim. İyi forumlar.
Ve geri kalan herkes için de tabi ki hoşbuldum hoşbuldum eğlenicem bol bol paylaşıcak konuşucak tartışıcak şeylerimiz olucak inşallah d(^__^ |
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Hoş geldin diyorum, özellikle de Kenshin sever birini görmek çok güzel ,ne zaman Kenshin sever birini görsem yeniden izleme iştahım kabarıyor,benim de en sevdiğim yapımlardan birisidir Rurouni Kenshin yapımları ve Himura da en çok sevdiğim karakterlerden birisidir,neyse gece gece uzatmadan hoş geldin diyorum...
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 14-09-2009
Mekan: Başkent
Favori Anime: Versailles No Bara
Favori Manga: Bitter Virgin
|
hoşgeldin taiki.forumda iyi eğlenceler.
|
![]() |