|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Ben de Geldim... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Ilk oncelerde Burada pek olmayacagimi sandigim icin bu konuyu acmak istememistim Bu forum'da yer alacagima gore kendimi tanitmaktan zarar gelmez ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 13-12-2009
Mekan: Grand Line
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Ilk oncelerde Burada pek olmayacagimi sandigim icin bu konuyu acmak istememistim
Bu forum'da yer alacagima gore kendimi tanitmaktan zarar gelmez ![]() Ben miko epey fazla Turk Forumlarinda uyeyim Gercek isim Mehmet Irak - Turkmenim !! ( Irak - Iran savasinda Turkiye'ye Goc Ettik ) Turkiye'de 9-10 yil kaldim ( Istanbul ) Aslim Turk'tur Zaten Gorundugu gibi Butun Yillarim Turkiye'de gecti ve bunun yani sira Turkmen oldugum icin Atalarim Osmanli ( falan filan xD ) Turkiye'de Ilk 5. Sinif'a kadar gidebildik savas yuzunden ( Irak - Amerika ) Yunanistan'a Goc ettik Simdi Yunanistanda ( Atina ) Kaliyorum ... Gocmen oldugumuz icin 4-5 devlet'e Goic ettigimiz oldu Iran - azerbaycan - Suriye - Turkiye - ve simdi Yunanistan ( ama ben sadece Turkiye ve yunanistan aklimda cunku diger ulkelerde cok az kaldik ) ana dilim gibi 5 dil konusabilirim Turkce - Yunanca - Azeri - Arapca - Turkmen'ce ( Turkmenistan Turkcesi ) Bunun yani sira birde Ingilizce var bu B*k'tan dil'de biraz zorlaniyorum halen xD 2 nick kullandigim olmustur neden ?? One Piece hayranligim tavan yapiyor bu yuzden ( 1. en cok kullandigim nick " miko " 2. 1-2 yerde gorebilirsiniz ancak " Monkey D. Miko ") Gordugunuz gibi One Piece Hayranligim Gokdelen'leri bile geciyor ... One Piece Animesinin butun bolumlerini 2 kere ( 866 bolum izledim[433 bolum butun seri] ) Guncel animeden Manga'ya gecis esnasindan basladigim mangalari 2 kere okudum .. ( 35-45 arasi chapter ) En Cok guldugum anime'dir En cok Huzunlendigim animedir tek Anlam'la En Kral Animedir !!!!!!!!!!!! izledigim animeler : ONE PIECE - Bleach - Fairy Tail - naruto - FMA- KHR - ergo proxy - Code Geass - Afro Samurai - kiss x sis ( 3 bolum sadece hepsi bukadar cikti :spit: ) - hellsing - Devil may cry - ve daha 1-2 anime var hatirlamiyorum bundan uzun zaman once izledim ... iste bukadar buyuk bir Tanisma oldu sanirim epey cok seyler yazdim simdiden tanistigima memnun oldum :el:
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
Hoşgeldin Miko. Forumumuzda kalmana sevindim iyi eğlenceler dilerim. Yanlız tanıtımında dikkat ettim türkçe karakterler yok. Acaba kaldığın yerdeki klavyeler mi böyle?
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
evet oyle bunu yazmayi unuttum Turkce yazamiyorum ingilizce Karekterler ile Turkce Yazmaya calisiyorum bu Rahatsizlik icin ozur Dilerim ...
Aradim ... Aradim ... Maalesef Bulamadim
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
aramıza hoşgeldin, bu uzun ama güzel tanıtım içinde teşekkür ederim. foruma bol bol katılman eğlenmen dileğiyle
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]()
|
hoş geldin iyi eğlenceler, okumadıysan bir ara kurallarımıza da bir göz at. Görüşürüz.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Aramıza hoşgeldin.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Herkese Tesekkuler
|
|
#8 |
![]() ![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Hoşgeldin miko, forumda iyi eğlenceler:birnumara:
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
aramıza hoşgeldin miko forumumuzda kalmana sevindim iyi eğlenceler
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
Hoşgeldin^^
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|