|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Selam Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Boş zamanımı değerlendirmek ve türk-animeci gibi cok karizmatik bir gruptan insanlarla sohbet etmek için doğru adrese geldiğime inanıyorum Anime bilgilerimi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
Boş zamanımı değerlendirmek ve türk-animeci gibi cok karizmatik bir gruptan insanlarla sohbet etmek için doğru adrese geldiğime inanıyorum
Anime bilgilerimi MAL profilimde detaylıca anlatılmakta ama kısaca; One Piece- bu kadara uzun soluklu takip edebileceğim tek anime, hastasıyım Slam Dunk- sakuragi hanamichi en cok sevdiğim anime karakteridir, Lain- ilk animem, cok garip bir anime ilk anime için ama öyle ![]() ve envai çeşit samurai animeleri hepsini cok severim. Şimdilik bu kadar, animeler üzerinde kaliteli tartışmak dileğiyle;) |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
aramıza hoşgeldin
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin. Sitemizde eğlenmen ,öğrenmen ve bilgilerini paylaşman dileğiyle.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#4 |
![]()
|
Hoş geldin, bir ara kurallara bakmayı da ihmal etme, forumda iyi eğlenceler.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Hoşgeldin, forumda iyi eğlenceler.İlk anime olarak Lain'i izlemek de farklı bir deneyim olmuş olmalı.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
|
“ Orjinal Gönderi : ademania
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Aramıza hoş geldin Swordsman,samurayları severim deyince -zaten nick.inden de belli oluyor- hemen MAL listene göz attım çünkü benim de genelinde Samuray temalı seriler çok hoşuma gider Kenshin serileri gözüme çarptı,tüm yapımları izlemişsin ama nedense listende ''Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen'' (En sevdiğim yapımlardan biridir de
) serisini göremedim neyse lafı çok uzatmadan ben de hoşgeldin diyeyim,aramıza hoş geldin umarım keyifli vakit geçirirsin...
|
|
|
#8 |
|
----
|
“ Orjinal Gönderi : Squaw
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
aramıza hoşgeldin forumda iyi eğlenceler
slam dunk benimde çok sevdiğim bir seri hele ki hanamichi onu artık aileden biri gibi görüyordum izlerken samuray serileri hakkında pek birşey bilmem pek ilgimi çekmiyorlar umarım iyi anlaşırız tekrar iyi eğlenceler
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: darker than black,loveless
|
aramıza hoşgeldin.. endişerlenme burda garip karşılanmazsın.. ben uykumdan fedakarlık edip kaç sabah ünv gitmrdern önce anime izlemişliğim var.. halen çevremde çizgi film izleyen bir insan imajı var
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|