|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Konbanwa, Santa Claus da yo! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Selam herkese, ne zamandır aklımdaydı şu foruma üye olmak sonunda tembelliği aştım. İsmim Göksel, 20 yaşında acınası bir tıp öğrencisiyim. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Selam herkese, ne zamandır aklımdaydı şu foruma üye olmak sonunda tembelliği aştım.
![]() İsmim Göksel, 20 yaşında acınası bir tıp öğrencisiyim. Anime-manga ile tanışalı neredeyse bir 5 sene oluyor ve bunca zaman zarfında bana çok şey kattığını söyleyebilirim. İçinde fantastik-kurgunun bulunduğu herşeye hayran olmamın yanı sıra, eski RPGlerin de hastasıyımdır (nerde o FF4lü, chrono triggerlı günler...). Başlıktan da anlaşıldığı gibi Gintama-severim. :harika: A-MADde(pabucumun satanisti) takılırdım önceleri, şimdi yavaş yavaş orası da boş kalınca artık dış dünyaya açılma zamanının geldiğini düşündüm, umarım iyi zaman geçiririm. :harika: |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Favori Anime: NANA, Blood+, Fate Stay Night, Vampire Knight, Vampire Knight Guilty, Claymore, Ergo Proxy...
Favori Manga: NANA...
|
Bende bugün üye oldum :hehe:
Hoşgeldin, iyi eğlenceler:mutlu:
I need your love,I'm a broken rose,Maichiru kanashimi your song, Ibasho nai kodoku na my life,I need your love,I'm a broken rose...Oh baby, help me from frozen pain,With your smile, your eyes, and sing me, just for me... |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Hoşgeldin, aramızda eski FF'leri bilen oynayan bir arkadaş gördüğüm için memnun oldum. Orijinal seriden tek oynamadığım FF3'tür. FF10'dan sonrası olarak sadece 12'yi oynadım. Chrono Trigger'ın benim için yeri zaten apayrıdır. Forumda iyi eğlenceler.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann
Favori Manga: Eyeshield 21
|
Hoş geldin göksel.
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin.Kurallar çerçevesinde katılım yapman dileğiyle.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Hoşgeldin. Bir ben oynayamadım gitti rpgyi
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Oooo kimler gelmiş,Göksel burda :dusuneyim:
Hoşgeldin Göksel,umarım burda da iyi vakit geçirirsin,çok iyi yapmışsın gelmekle, istediğin her konuda başımı ağrıtabilirsin :hehe: evet evet her an kapıyı çalabilirsin, gelmiş olmana da ayrıca çok sevindim insan bir çıtlatır geliyorum diye Hoşgeldin Göksel, Göksel,Göksel,Göksel... Alıştırmaya tam gaz devam ne de olsa :B
|
|
|
#8 |
|
----
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Hoşgeldim Itır
Sürpriz yapayım dedim, tembelliğimi yendim ![]() Evet böyle güzel tam gaz alışmalıyım Göksele ![]() Nerde buranın Code Geass forumu bakayım? ![]() Ayrıca teşekkürler herkese
|
![]() |
|
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
|
Hoşgeldin ey gintama hayranı *-* katsura ya bayılıyorum tipik gintoki hastasıyım *-* shounen jump okuyorum yorozuyam var xD
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Hoşgeldin Göksel, forumda iyi eğlenceler:birnumara:
|
|
|