|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan manga çizmek Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> slm arkadaşlar ben amatör şekilde resim çiziyorum tabi mangada ama manga çizmeyi ilerletmek istiyorum manga ile ilgili bildikleriniz yada görüşlerinizi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-01-2010
Mekan: her yerden!!!
Favori Anime: Umineko no naku koro ni
|
slm arkadaşlar ben amatör şekilde resim çiziyorum tabi mangada ama manga çizmeyi ilerletmek istiyorum manga ile ilgili bildikleriniz yada görüşlerinizi lütfen paylaşın.:ok:
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin de, burası tanışma kısmı. Manga kısmımızda ,Manga Dersleri kısmından faydalanabilirsin.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note
|
herkese merhaba bn alev ve bu siteye yeni üye oldum
...
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|