|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan herkese merhaba Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> öncelikle herkese merhaba: adım tolga yaşım 19 yeni bi fansub projem üstüne bir kaç sorum olacak bildiğiniz üzere canaan isimli ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
|
öncelikle herkese merhaba:
adım tolga yaşım 19 yeni bi fansub projem üstüne bir kaç sorum olacak bildiğiniz üzere canaan isimli bir projeniz askıya alınmış olarak durmaktadır.ben seriyi baştan çevirmeye ve fansub yapmaya kalktım ama taktir edersinizki çeviriler birbirine benzemiş burda size soracağım iki şey var: 1-seriye devam edeceğim fakat ilk 3 bölümün çevirileri benziyor diye bir sorun çıkmaz diye umuyorum eğer yok olmaz efendim derseniz sizin çevirilerinizi izninizle istiyorum..tabiki fansub içinde kendinize ait olduunu göreceksiniz ve forumumuzun başlığında ilk 3 bölümün sizin çeviriniz olduğunu belirteceğiz. 2-bunlara hayır demeniz ihtimalinde benim çeviriye devam ettikten sonra böyle diğer siteler arasında gezen çaldın sizin siteniz hırsız gibi saçma sapan iftiralara uğrarmıyım şimdiden hazırlık olmam gerek... Niyetim sizi germek değil sadece izninizi rica ederek bi teklif yapıyorum umarım yanlış anlamazsınız... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Öncelikle hoş geldiniz. Canaan isimli anime artık sitemiz çevirmeni olmayan antioksidan rumuzlu üyemiz tarafından çevrilmiş ve yarım bırakılmıştır. Eğer altyazıları kullanmak istiyorsanız onunla bağlantıya geçip özel mesaj ile izin isteyebilirsiniz. Ancak Antioksidan size 3 bölüm için izin verdiğinde bu 3 bölüm site bünyesinde çevrildiği için yine site ve çevirmen adını fansuba eklemenizi bekleriz. Son olarak kimse kolay klay diğerine hırsız demeyecektir ancak çalınan yazı da kendini belli edecektir. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
|
kendisiyle nasıl irtibat kurabilirim yardımcı olurmusunuz bu konuda
AMT'de çeviri yapmayı bıraktım görebileceğiniz gibi. Bu projenin devamını geleceğini pek sanmıyorum. Olur da devam etmek isteyen bir arkadaş çıkarsa buyursun devam etsin. Durdurulan projeler diye bir başlık açılabilir. demiş kendisi yolumu açmış demekki |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|