|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Selamlar Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Herkese merhaba, siteyi nette anime ararken buldum bayada hoş bir site böle bir sitenin olduğunu bilmiyordum foruma ve siteye bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 24-02-2010
|
Herkese merhaba, siteyi nette anime ararken buldum bayada hoş bir site böle bir sitenin olduğunu bilmiyordum foruma ve siteye bir göz attım genel hatlarıyla gerçekten çok beğendim bi okadar da güzel çalışmalar mevcut ve bu beni dahada sevindirdi. Çalışmalarınızda sabır içtenlik ve başarılar diliyorum.
Aklıma gelmişken bazı çalışmalarınızın linkleri yok, yada benmi göremiyorum görebilmem için ne yapmam gerekli ? Kuralları okudum ama bir cevaba rastlayamadım bilgilendirirseniz sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Merhaba hoş geldiniz, göremedim derken biraz daha açar mısın, bazı çalışmalar fansub olarak linkleri verilmiştir, bazıları altyazı olarak sadece altyazılar siteye eklenmiştir. Siteye üye olan sitedeki her şeyi görebilir.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin.Bir kısım serileri sadece altyazı olarak veriyoruz bir kısmınıda fansub , onun için bir kısmının videosusunu bulamazsın.Ama bulmak istersen anime yardım kısmında istek yapabilirsin.Çogu çevirimizin videosu eklenmiştir.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
Aramıza hoşgeldin iyi eğlenceler
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Hoşgeldin.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Hoşgeldin muyan, forumda iyi eğlenceler
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]()
Mekan: İzmir / Kuşadası
Favori Anime: Claymore
|
aramıza hoşgeldin muyan, sitede iyi eğlenceler...
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|