|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan İlk Mesajım ve Başlığım... ^^ Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Merhaba herkese ^^ Az önce kayıt oldum ve ilk mesajımı tanıtıma adamanın daha doğru olacağını düşündüm... Herneyse... Nereden başlayacağımı ne ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
Merhaba herkese ^^ Az önce kayıt oldum ve ilk mesajımı tanıtıma adamanın daha doğru olacağını düşündüm... Herneyse... Nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilmemekle beraber, eninde sonunda bu tanıtımı yapmam gerektiğini biliyorum :birsey gelmez: Dewa... Hajime mashou..?
Öncelikle, lise öğrencisiyim. Animelerde çeşitli seriler bitirdim uzuuu....n olanlar hariç (Eringeç ben ) Bu yüzden üniversite ve çeşitli konulardaki hedeflerim dışında animelerle ilgili en büyük hedefim; Naruto, Bleach, One Piece, D.Gray-man, Gintama serilerini tamamen bitirmek ( Bunların hepsini bitiren kişilerin de fanı olmayı düşündüğümü burada açıklamak istiyorum ![]() ) Aslında projelerinizin arasında Card Captor Sakura da varmış, yani onu da hedef listeme alabilirim...Sevmediğim türler dışında pek tür ayırt etmem animelerde... (Tabi izlediğim animelere göre değerlendiriyorum bu durumu) Aslında sevmediğim belli bir tür de yok, şöyle diyebilirim... Örneğin; ecchi türünü sevmem ama ecchiyi çok fazla göze sokmayan, sadece ecchi olması için varolmayan ve daha değişik şeyleri de ortaya koyabilen animelere karşı böyle bir tutum takınmam... Yada bazen psikoloji, dram vesaire yapacağım diye fazlasıyla boğan animelerde mevcut ki bunlar da pek tercihim değil... Hatta sevdiğim türlerde de bazı istisnai durumlar oluyor... Hatta bu nedenle bol miktarda yarım animem mevcut Neyse kısaca animeler vazgeçilmezim... ![]() Aaa unuttum! Mangalar! Mangalara da soo..on derece ilgiliyim Ama mangalarda shounen okumam pek... Ama her kız gibi shoujo bol miktarda mevcut :birsey gelmez:Şimdilik bu kadar... Yoroshiku! ^^
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Hoş geldin ve iyi eğlenceler.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Hoşgeldin, güzel bir yazı olmuş...tabi şu cümleyi görünce daha da bir güzel gözüktü bana
![]() “ Alıntı ”One Piece, Gintama serilerini tamamen bitirmek
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
//_- Hoşgeldin, iyi eğlenceler.
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin. Senle aynı düşüncede olan birçok kişi var.Sitemizde kurallarımız çerçevesinde eğlenmen dileğiyle.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Hoşgeldin, forumda iyi eğlenceler
|
|
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Gezginim.İstanbul,İzmir,Ankara cosplay ve Con'larda beni bulabilirsiniz.Ancak Balıkesir'de yaşıyorum
Favori Anime: PSWG,ParaKiss.
Favori Manga: ZONE-00.
|
Hoşgeldin *-* Shoujo okuyosan sana Josei öneririm *-* bol ağlamalı
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Favori Anime: NANA, Blood+, Fate Stay Night, Vampire Knight, Vampire Knight Guilty, Claymore, Ergo Proxy...
Favori Manga: NANA...
|
Hoşgeldin
![]() İyi eğlenceler
I need your love,I'm a broken rose,Maichiru kanashimi your song, Ibasho nai kodoku na my life,I need your love,I'm a broken rose...Oh baby, help me from frozen pain,With your smile, your eyes, and sing me, just for me... |
![]() |
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
hoş geldin
İyi eğlenceler