|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Yeni Otokunuz Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Merhaba Adım Ali 1983 model bir bilişim sektörü çalışanıyım. Anime izlemye 2009 eylülde başladım. Animeye başlama hikayem biraz ilginç dir. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 16-03-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach
|
Merhaba
Adım Ali 1983 model bir bilişim sektörü çalışanıyım. Anime izlemye 2009 eylülde başladım. Animeye başlama hikayem biraz ilginç dir. 1990 lı yıllarda trt de yayaınlanan bir cizgifilmin sonunu göremememden dolayı içimde bir ukte olmuştur. Yıllar sonra bir face book sayfasında Adının Mavi Su olduğunu öğrendim. Bir şekilde netten bulup indirip izledim. Sonunu görünce mutlak bir rahatlığa kavuştuğumu hissettim. Bu animeyi oturup izlemem bende "Çoçukmusun sen anime izleyeceksin" ön yargısını yenmemi sağladı. Bunda animenin sonunu görme merakımında büyük etkisi vardır. Koleksiyon yapmayı severim. İkinci dünya savaşı e-book koleksiyonum vardır. Ayrıca Sanal pilotlukla uğraşırım. Bulduğum TÜm payware Ucakları biriktiririm. İVAO ortamında sanal pilotluk yaparım. Biriktirme hastalığım nedeniyle yaklaşık 7 ayda 3000 bölüm anime izledim. BUnların yüzde 65'i kafadan Naruto One piece ve Bleach bölümlerinden oluşur. Etrafımdaki insanlarla bu birikimim paylaşmak istesemde önyargılar nedeniyle kimseyle paylaşamıyorum. Birikimimi paylaşamadığım için kimseylede animeler üzerine yorumda yapamıyorum. Anime izlemem insanlarla sosyelleşmemde her hangi bir faydası olmuyor. Keşke " Death notu bulsan ilk kimi yazarsın" dediğimde analayan bir kaç animeci arkadaşım olsaydı.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
hoş geldin dostum bende seni gibi işyerinde anime seven arkaşalarim olsa diyenlerdenim
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Hoşgeldin Ali, benim de çevremde anime izleyen çok insan yoktu ama, insanları ikna etmek için çok çabalamadım açıkçası. Bu sitede rahat rahat anime konuşabileceğim bir çok insan var sonuçta. Ara sıra buluşmalar yaparak bir araya da geliyoruz. Bu site benim bu ihtiyacımı karşılamaya yetiyor doğrusu. Umarım senin için de bu yönden faydalı olur.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin.Sitemizde eğlenmen ve bilgilerini paylaşman dileğiyle.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Hoşgeldin Ali, forumda iyi eğlenceler
|
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 16-03-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach
|
İlginiz için çok teşekur ederim.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 06-12-2009
Mekan: izmir
Favori Anime: onepiece
Favori Manga: onepiece
|
hoşgeldiniz. forumda iyi vakit geçirmeniz ve bilgi alışverişinde bulunmanız dileğiyle...
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|