|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Watashi wa kimashita.Ben geldim Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Selam, uzun zamandır anime takip ediyor ve Japon kültürüyle, diliyle ilgileniyorum. Sıkı bir izleyiciyimdir. Çok fazla film ve türevi izliyorum. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 25-05-2010
|
Selam,
uzun zamandır anime takip ediyor ve Japon kültürüyle, diliyle ilgileniyorum. Sıkı bir izleyiciyimdir. Çok fazla film ve türevi izliyorum. Filmlere ara verip anime ile tekrar sıkı olmamla beraber tekrar içimdeki hayranlık ve sevgi dalgalanmaya başladı. E hal böyle olunca benzerlerimle de birlikte olmak istedim ve aranıza geldim. ![]() Adım Enes ve 18 yaşındayım. Bir veya iki senedir de anime ve Japonya ile ilgiliyim. Umuyorum burada güzel vakit geçiricem... Herkese tekrar merhabaaaaa... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Aramıza hoşgeldin Enes. İyi eğlenceler. Yalnız senden başlığındaki Japonca karakterleri silmeni rica edeceğim. En yeni mesajlar bölümünde mesaj başlığının tamamı görünmüyor.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 25-05-2010
|
Sanırım hiragana sorununu kısmen çözdüm. Konuların olduğu bölümde hala eskisi gibi sanırım.
Ayrıca hoşbuldum. Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
hoşgeldin
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin Enes sitemiz de eğlenmen dileğiyle.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#6 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Hoş geldin Enes, sitede iyi eğlenceler.
|
![]() |
|