|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Bir de benden merhaba Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> te nisanda üye olmuşum ama ancak gezinme vakti bulabiliyorum. forumunuz çok güzel, daha tanışma başlığımı açmadan önce üyelerin yardımlarından faydalandım ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, One Piece, Honey and Clover
Favori Manga: Bokura Ga Ita
|
te nisanda üye olmuşum ama ancak gezinme vakti bulabiliyorum. forumunuz çok güzel, daha tanışma başlığımı açmadan önce üyelerin yardımlarından faydalandım bile. anime forumlarında ekseri gördüğüm düşük yaş ortalamasının burada aksi yönde olması da beni sevindirdi. hep 15likleri görünce yaşımdan başımdan utanıyordum, burada moralim düzeldi
![]() kim olduğuma gelince, 24 yaşındayım, üniden yeni mezunum çalışıyorum. buradaki herkes gibi animesever biri olmam dışında animeou fansub'da sözleşmeli çevirmenim şu sıralar. (yani kadrolarında değilim -henüz- ) kısmet olursa honey&clover ikinci sezonu getireceğiz arkadaşlarla. ilk sezonunu onlardan izlediğim bir seriydi. 1.sezondan sonra benim çevirimle şimdiye kadar iki ova çıkardık, bence güzel de oldu (çok sevdiğim bir seri olduğu için çok ince uğraştım, hakkını verdiğimi düşünüyorum). kısacası honeyin ovalar ve 2. sezon ve ileriki projelerim için beklerim (oradaki rumuzum "dcmbr") siz siteye hoşgeldin demeden ben hoşbuldum diyeyim. öğretici konularınızı okuyorum okuyorum bitmiyor bayıldım. hepsinin bir arada toplanması çok güzel, bir şey ararken bilmediğim başka bir şeye rastlaya rastlaya okumak güzel.bu arada vakti zamanında laf olsun diye aldığım bu dandik rumuzu değiştirme hakkım varsa kullanmak istiyorum. teşekkürler. edit: en önemlileri yazmadan göndermişim iletiyi, işte yazınca böyle oluyor ![]() sevdiğim animeler tabii.. josei türü adeta benim için yazılmıştır, izleyip de beğenmediğimi seri olmadı şimdiye kadar bu türden. ama en sevdiklerim derseniz, bir numaram açık ara önde cowboy bebop'tır, hiç bir şeylere değişmem. ikinci one piece, üçüncüm de honey& clover.. bunun dışında eski serileri severim, aslında bu üçlüye ghost in the shell'i de eklemek istiyorum lakin henüz hepsini bitirmedim serilerinin. rose of versailles'i çevirmeye başlamışsınız, çok mutlu olanlardım elinize sağlık. eski güzeldir, oldies but goldies. mangada ise, şu sıra tek tutkuyla takip ettiğim manga bokura ga ita. mangakası bizi mahvetti hiç sormayın. shoujo anime pek sevmememe rağmen mangaları güzel geliyor neden bilmiyorum, ya animeye çok mıç mıç aktarıldıklarından, emin değilim. böyle işte, sanırım en uzun yazıyı ben yazdım okuduğunuz için teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Çok detaylı bir tanıtım olmuş. Biz de okkalı bir hoş geldin diyelim. İyi eğlenceler ve bol animeli günler.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]()
Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir
|
Hoş geldiniz, iyi eğlenceler.
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Cowboy Bebop, One Piece, Honey and Clover
Favori Manga: Bokura Ga Ita
|
teşekkürler. "detaylı tanıtım"da arada kaynamış, tekrarlasam iyi olur diye düşünmekteyim. rumuz değiştirme imkanım var mıdır?
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Admin arkadaşlardan biriyle bir görüşün. O ne derse artık. Hemen kesin bir şey söylemek doğru olmaz.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Hoşgeldin, forumda iyi eğlenceler
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
hoş geldin
keyifli, eğlenceli ve güzel günler geçirmeni dilerim
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin,sitemizde iyi eğlenceler.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
|
Hoş geldiniz.
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Hoşgeldiniz^^
Öncelikle sitede iyi eğlenceler, keyifli katılımlar dilerim..^^ Favori animeniz Cowboy Bebop imiş, benim de bir sürü favori animem vardır ama "tek geçtiğim" diyebileceğim bir Cowboy BeBop'tır, o zamane kovboylarının etkisinden kurtulamayanlardanız desenize.^^ Güzel bir BeBop sohbeti yapmak nasip olur inşallah. ![]() Garip bir şekide "rumuz" derdimiz de benziyormuş sizinle, Spoiler:
Çevirdiğiniz ova ve çevireceğiniz 2. sezon için şimdiden teşekkürler.^^ not: Josei candır
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|