|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Yo! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> İlgi alanlarım , 1- Müzik, Dans, Sinema, Kitaplar, Skate, Anime. 2- Death Note, Katekyo Hitman Reborn, Shaman King, Full Metal ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-07-2010
Mekan: it's none of your business.
|
İlgi alanlarım,
1- Müzik, Dans, Sinema, Kitaplar, Skate, Anime. 2- Death Note, Katekyo Hitman Reborn, Shaman King, Full Metal Alchemist, Bleach, Elfen Lied, Mononoke Hime, Sen to Chihiro no Kamikakushi gibi. 3- Manga seviyorum. Gecenin bu saatinde herşeyi ayrıntısıyla yazmak zor geliyor. Karakter Analizim: Sadist, alaycı ve biraz şizofren biraz manyak birazcıkta yerinde duramayan. Sevdiğim Müzik tarzları: Metal ve bazen blues, jazz gibi farklı türler olabiliyor -ki bunlarda gayet cezbedicidir. Sevmediklerim: Apaçiler,emolar, krolar, abazalar, Türkçeyi katledenler, önyargılılar, yobazlar,bağnazlar, kendini aşırı beğenenler, mütevaziler, benciller, aç gözlüler, obezler, greenpeace, Japonyayı sevmeyenler, animeye çizgi film diyenler (aslında Türkçe manası çizgi film bildiğiniz üzere ama tom ve jerry gibi karıştıranlardan kastım), her çekiğe Japon yada çinli diyenler, brutal vokal yapanlara *bu niye böğürüyor la* diyenler, her siyah giyene satanist diyenler, kitap okumayı saçma bulanlar.. diye uzar gider... Bu arada son olarak, adım Yasin fakat tanıyanlar ya facete cloud yoshida yada ryuu yada macroice gibi garip ve enterasan çeşitli isimlerle bilir bunun dışında 21 yaşında, Çanakkalede öğrenci, Japonca öğrenen ve öğreten. Sorusu olan? Not: Aynı şeyleri yazmak sinir bozucu olduğundan başka üye olduğum bir forumdan aynısını kopyala yapıştır yaptım tabi yazılanlar hala geçerlidir.. >.> |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin Yasin sitemizde eğlenmen ,öğrenmen ve bilgilerini paylaşmanı umuyorum.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
|
Teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Hoşgeldin Yasin, forumda iyi eğlenceler. Bol bol katılımlarını bekliyoruz.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
|
Teşekkürler. n.n
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: tsubasa,one piece
|
Hoşgeldin , japonca biliyor musun.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
|
Yeterince. Teşekkürler ^^
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
Yasin hoşgeldin aramıza. sevmediklerinin arasında o kadar şey var, greenpeace neden var
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-07-2010
Favori Anime: Fairy Tail
Favori Manga: Naruto
|
YAsin hoş geldin ( çaktırma bende yeniyi
![]() |