|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Minnaa Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Selamlar. Ben Ezgi. Ama siz bana Nel diyebilirsiniz kısaca 18 yaşındayım. İstanbulda yaşıyorum ^^' (ne sıkıcı ahh ^^' ) Aslında ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-07-2010
|
Selamlar. Ben Ezgi. Ama siz bana Nel diyebilirsiniz kısaca
18 yaşındayım. İstanbulda yaşıyorum ^^' (ne sıkıcı ahh ^^' ) Aslında önceden bir hesabım olması lazım bu forumda ^^' Fakat ne kullanıcı adım aklımda ne de şifrem. Kusura bakmayın lütfen İnanın unutmamış olsam yeni bir üyelik almazdım Neyse .... Anime,Drama ve çeşitli videolar(müzik videolar vs. ) izlemeyi ve manga okumayı severim. Her önüme gelen animeyi izleyemem, her önüme gelen mangayı okuyamam. Bu konuda biraz seçiciyimdir. Bazı kişiler gibi animeyi izlemek için izlemiyorum (yani en azından ben öyle sanıyorum ^^' )Animeleri genelde ruh halime göre izleyebiliyorum. Genelde fantezi,aksiyon,macera konulu animeler tercihimdir. Fakat bazen gerçekten hiç beğenmediklerimde çıkıyor. Bir çok animeyi yarım bırakmışımdır. "Sonra devam ederim" düşüncesiyle. Örnek vereyim ; tam bir sene önce Pandora Hearts'ı izlemeye başlamıştım. Fakat sonra sıkıldım kapattım sonra izlerim diyerek. O gün bugündür daha açıp izleme fikri doğru düzgün aklıma girmedi. Psikolojik animelerden cidden hoşlanmıyorum ^^' Tamam izlemedim değil ama çoğu çok sıkıcı oluyor. Yani ben sıkılıyorum. Örneğin Higurashi no naku koro ni 8 bölüm zor izledim ^^'. Şimdi sorsanız nasıl diye ^^' inanın anlatamam ^^' Çünkü izlediğimden hiç birşey anlamadım. En sevdiğim animeler ; Naruto, Bleach, Fairy Tail, Air Gear, Claymore, Death Note, Ef a tale of memories, Lovely Complex, Kimi ni todoke, Kuroshitsuji, Rosario to vampire, Loveless, Vampire knight (elbette guilty i sevmiyorum hihi xD ) xxxholic (ne kadar yarım kalsada ^^'), 07 Ghost (her ne kadar ilerleyişi biraz shounen ai gibi ve berbat bitmiş olsada ^^' sonunu hiç hatırlamak dahi istemiyorum ^^' neyse unutayım daha iyi ^^' ) Ichiban ushiro no daimaou, Kaichou wa Maid sama ve Highschool of the Dead (her ne kadar ilk bölümünü izlesemde) sevdiğim animelere yeni eklendiler *-* En sevdiğim mangalar ; Bleach, Naruto, Fairy Tail (hihi) , Totally captivated, Highschool of the Dead, Goth Neyse fazla uzatmak istemiyorum (bazen cidden çok abartırım ^^' fakat şuan cıvık ruh halimden eser yok ) Yoroshiku (Türkçe bir yazıdan sonra japonca bir kelime ^^' öhöm... neyse )
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
aramıza hoşgeldin
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin ezgi, sitemizde eğlenip ,bilgilerini diğer anime severlerle paylaşman dileğiyle.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Hoş geldin, sitemizde iyi eğlenceler dilerim.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
aramıza hoşgeldin Ezgi. biz de sitecek çok seçiciyizdir. umarım hoşnut olursun.
karakterimiz benzeşiyor tek farkla ben başladığım animeyi bitirmeden bırakmam ne kadar sıkılırsam sıkılayam
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Hoşgeldin Ezgi, forumda iyi eğlenceler
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Hoş geldin Ezgi. Sitede eğlenmen ve güzel zamanlar geçirmen dileğiyle!
Bu arada Higurashi no naku koro'yi izlerken sıkılman gayet doğal ben ilk 10 bölümü zar zor izlemiştim. İşin içine paralel evren denen şey girince bende anlamamıştım ama tavsiye eden arkadaşım(Chobits) biraz spoiler verince, merakla beklediğim yerler oldu.Biraz beyin fırtınası yaratmak lazım... Tavsiye üzerine izlediğimden yarıda da bırakamıyordum. Tabi biraz sabrettikten sonra güzel kısımları geldi... Şuan 3. sezonu'na başlayacağım. Bence en kısa zamanda devam et. Pişman olmazsın
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
aramıza hoşgeldin Ezgi sitede iyi eğlenceler
nedense bu nicki bir sitede gördüm diye hatırlıyorum ama bir türlü çıkartamadım
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Foruma yeniden hoşgeldin diyelim öyleyse, iyi eğlenceler.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|