|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Tüm anime ve manga hayranlarına selam olsun! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Selam nasılsınız arkadaşlar, aslında çok yeni sayılmasamda sitenizi bayağıdır takip ediyordum ancak bir türlü şöyle adam gibi takip edip sohbet ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: ŞampiyonKentBursa
Favori Anime: Dragon Ball,Bleach,Tsubasa,Naruto,HSotD,
Favori Manga: Bleach,Claymore,HighSchoolofTheDead,Fairy Tail,1/2 Half Prince,İris Zero,Freezing,DeadmanWonderland
|
Selam nasılsınız arkadaşlar, aslında çok yeni sayılmasamda sitenizi bayağıdır takip ediyordum ancak bir türlü şöyle adam gibi takip edip sohbet etmeye fırsatım olmamıştı maalesef araya bir ton şey girdi askerlik,iş,ders vb. gibi...
Neyse ilk önce yapmış olduğunuz Anime Türkiye adlı harikulade e-derginiz için sizleri tebrik etmek istiyorum bu fevkalede dergiyi kesinlikle bırakmamanız ümidiyle;Bir diğer şukranlarımı sunacağım konuda sizin bayağı önceden açılmış olan eski sitenizde ki manga düzenleme konusu için binlerce teşekkür etmek istiyorum.Sanırım okuduğum yorumlarında desteğiyle o güzel konu sayasinde bende rahatlıkla manga düzenleyebilecek seviyeye gelmemi ve çoğu kişi gibi o ilk adımımı atmamı sağladığı için burdan sizlere ve o konuyu paylaşan arkadaşa tekrar teşekkür etmek istiyorum. ![]() Yaptığınız işlerinizde ALLAH'ın (c.c.) yardımcı olması dileğiyle... ALLAH'A emanet olun... Görüşmek üzere iyi ki varsınız...
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin.Sitemize eğlenmen dileğiyle.Birşeyler sitemizden aldıysan fazlasını geri isteriz , bizim oyunumuzun kuralı budur.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
aramıza hoşgeldin
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
sübhanallah kardeş ibretlik bir hoş geldin olmuş.
|
|
|
|
#5 |
Favori Manga: Bleach,Claymore,HighSchoolofTheDead,Fairy Tail,1/2 Half Prince,İris Zero,Freezing,DeadmanWonderland
|
“ Alıntı ”Hoşgeldin.Sitemize eğlenmen dileğiyle.Birşeyler sitemizden aldıysan fazlasını geri isteriz , bizim oyunumuzun kuralı budur.
![]() Ehehe:d Ne demek yahu seve seve hatta büyük bir zevkle Eğer mesajda farkettiyseniz manga ya da anime düzenleme için yardım gerek olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.Ve tabi ilerleyen zamanlarda da İNŞALLAH güzel paylaşımlar sunmak dileğiyle lakin öyle sus pus oturan sadece izleyen üyelerden hiç olmamışımdır o yüzden istesemde rahat duramam sıkıntı gelir bana birşeyler paylaşmazsam hehe Teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk
|
Hoşgeldin, forumda kalıcı olman dileğiyle.
|
|
|
#8 |
|
Çok teşekkürler hoşbulduk
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|