|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Tanışma Faslı Kaliteli Anime Severlerin Olduğu Sitemizde Bizimle Tanışmak istemez misiniz? |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Forum Genel Kategorisinde ve Tanışma Faslı Forumunda Bulunan Selaam ^_^ Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Herkese selam Ben merve 15 yaşındayım. İlk izlediğim anime Sailor moon . Kücüklüğümden kalma bi hevesle tekrar izlemek istediğim de ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 22-07-2010
Mekan: nerede yaşamak istediğimiz olur mu ? .d
Favori Anime: NS , black lagoon , kuroshitsuji , no naku koro ni.
Favori Manga: naruto , doubt , kuroshitsuji.
|
Herkese selam
Ben merve 15 yaşındayım. İlk izlediğim anime Sailor moon . Kücüklüğümden kalma bi hevesle tekrar izlemek istediğim de diğer animeleride görüp başlayınca bende bu işin icine girmiş oldum . Şuanki favorilerim , narutoS , kuroshitsuji , black lagoon ve no naku koro ni serileri. psikopat , rahatsız , tipli anime karakterleri her zaman ilgimi cekmistir falan XD Herneyse son olarak resim cizmeyide cok severim. evin heryeri anime resimleri ile doludur Umarım tanışır , anlaşırız ^^ jaa ne ~~
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
“ Alıntı ”psikopat , rahatsız , tipli anime karakterleri her zaman ilgimi cekmistir falan
Hoş geldin.
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk
|
Hoşgeldin. İyi forumlar.
Higurashi serilerine göz atmakla kalmamış, hepsini bitirmiş zaten Animelist'ine baktım Fma izlememişsin, en yakın zamanda izle bence^^
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hoşgeldin Merve eminim ki sitemizde eğleneceksin.Bitmiş ve devam etmekte olan çalışmalarımızı incele eminim ki sevecegin birçok seri var.
Uyku modu
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#5 |
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
“ Alıntı ”Higurashi serilerine göz atmakla kalmamış, hepsini bitirmiş zaten
![]() Sen en iyisi Hellsing Ovalarına başla.
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Hoşgeldin Merve, forumda iyi eğlenceler
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 22-07-2010
Mekan: nerede yaşamak istediğimiz olur mu ? .d
Favori Anime: NS , black lagoon , kuroshitsuji , no naku koro ni.
Favori Manga: naruto , doubt , kuroshitsuji.
|
@ antioksidan
Teşekkür ederm. Hepsi bitmiş durumda zaten Chiruyu bekliyorum ![]() - saattendir ya Helsing'e ısınamadım bi türlü -_- Eğer izlicek anime kalmassa bakarım ama ![]() @ Aequitas Kaçarmı evet hepsi bitti. FMA da izlemek istediğim animelerdendi. Hoşbulduk ^^@ bedifeci Teşekkür ederim. ^^ @ ademania Hoşbulduk teşekkürler. =D
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann
Favori Manga: Eyeshield 21
|
Hoşgeldin ^^
Malına baktım, Arakawa Under The Bridge'i komedi seviyorsan izleyeceğin seriler arasında üst sıralara kaydırmalısın. Bayağı hoşuma gidiyor nedense o seri benim.
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Hoş geldin. Sitemizde iyi eğlenceler dilerim.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|